Guldväskan & Oklar BH bild….

Fick en liten ”last minute” uppgift som måste ut snabbt på föreningens hemsida igår kväll så fixade med det en bra stund eftersom det skulle länkas dokument mm.. Men det gick det med.. Jag jobbar ju aldrig med PC och det krånglar till det ibland men än så längre har det funkat. Kan för en gångs skull skylla på någon annan än mig själv när det gällde min bedtime..

Eftersom jag väntat med att handla till imorgon så har jag förberett lite annat istället.. Snyggat till här hemma, putsat terrassdörrarna (en första gång 😊), påbörjat dukning (inviger citronduken) och ikväll så ska tomatsåsen till pizzan få puttra svagt på spisen..

Planen är att jag ska köpa så mycket grönsaker jag kan (hittar) på vägen till jobbet idag.. Har jag riktig tur, vilket jag inte tror, så kan jag hitta det andra jag behöver på SuperCore ikväll och skulle då slippa ta mig till Mercadona imorgon..

Jag är inte en sur, pryd tant som har synpunkter på huruvida Blondinbella och Anna Björklund väljer att ha en bild där de sitter i BH för sin podd. Jag fattar att det är för att sticka ut och skapa uppmärksamhet.. provocera lite i sant Blondinbella manér.. Det jag har synpunkter på är att det är så fult gjort – det förstår jag överhuvudtaget inte syftet med.. Ser ju ut som eget klippa och klistra men det finns kanske någon mening med det också..

Jag är ju lite ”skadad” efter alla med marknadsföring – att allt måste hänga ihop på något sätt. Om det gör det här så förstår iallafall inte jag det..

Har inte lyssnat på det första avsnittet – blir kanske på söndag..

Gick hemifrån en timme innan butiken skulle låsas upp.. Ibland är det lite kö hos grönsakshandlaren men det var det inte idag.. Fick tag på det jag behövde utom sparris som jag tänkt ha till smördegspajen..

Den nya kvinnan som ska jobba med oss ett par månader heter Marie var jättetrevlig. Hon har tidigare bott här under många år och bl a haft en butik i Gamla stan. Hon pratar med andra flytande spanska vilket ju är perfekt ✨

Såg den här väskan i butiken som är så kitschig så att den blir lite kul.. Men det är en typ av väska som man kanske använder vid något speciellt tillfälle som en kul grej.. Inte något som har var och varannan gång man går ut och äter middag eller så. Men det var fler än jag som tyckte att den var lite kul för det var en ung tjej som köpte den..

Jag fick en benvit tunn och finstickad tröja av Christina (via en av hennes vänninor).. Jättefin och användbar..

Therése kom förbi butiken.. dels berättade hon att några kompisar till henne kunnat köpa ”stand by” biljetter till Marbella så att de kommer ner i morgon vilket innebär att hon inte kan komma imorgon..

Hon frågade om jag hade lust att gå ut och äta efter jobbet men jag ville åka hem till Doggisarna och jag skulle ju dessutom till SuperCore och handla så det tackade jag nej. Vi har preliminärt bokat att hon, jag och Christina träffas på onsdag..

Fick tänka om lite med maten för att göra både minipizzor. paj, ost & kex och nachos med guacamole toppad med en gambas och koriander blir för mycket för tre personer. Planerade snabbt om vilket innebar att jag lyckades få tag på allt på SuperCore och slipper alltså gå till Mercadona imorgon.Nu börjar det komma mer och mer protester mot de kvinnliga idealen, mot influencers och den roll de spelar, mot överkonsumtionen av kläder som köps och slängs. Tänkte skriva lite kort om de olika trenderna och mina tankar kring dem nästa vecka – tycker hursomhelst att det är mycket sunda tankar och signaler som kommer igenom bruset nu ✨

Har inte sett serien Emily in Paris även om jag tänkt göra det för den verkar charmig.. Visste inte att Lilly Collins som spelar Emily är dotter till Phil Collins.. Visste inte heller att hon älskar Stockholm – var här på sin bröllopsresa och är där nu också..

Behöver inte gå till Mercadona idag men skulle egentligen vilja ha honung.. men går inte hela vägen dit och tillbaka för det. Behöver köpa dricka så det går jag till servicebutiken intill och gör.. kanske har dom honung men jag tror inte det.. Då får jag tänka till lite men det är ingen katastrof att hoppa det jag tänkte ha honung till..

Har ju förberett lite redan idag men tomatsåsen hamnade aldrig på spisen ikväll så det får den göra imorgon. Ska gå igenom alla ”råvaror” jag har och fixa ihop till en bra mix.. inte för mycket mat men iallafall lite variation. Ska preppa så mycket det går för jag vill undvika att stå i köket så mycket när de är här.. Vi har ju bara 1,15 på oss innan vi ska vara bänkade i soffan för Mello ✨

Kommer att kunna ha en helt stressfri dag och Doggisarna ska få en riktig långpromenad ❤️

Vi hörs imorgon!

2 reaktioner på ”Guldväskan & Oklar BH bild….”

 1. Hej!
  Jag tänker att bilden till podden ska föreställa en 50-tals bild, som pinupporna såg ut då. Och det hänger ihop med det ideal Anna förespråkar. Hörde henne prata om sin bok på ”bokens dag” i våras.
  Så en sexig, amerikansk hemmafru från 50-talet passar nog bra….
  Kram!

  1. Tack Pia! Det förklarar en hel del.. kanske också att det är fult gjort (ihopklippta) för att det ska kännas rätt för den tiden . Har du läst Anna Björklunds senaste bok – borde jag det?
   Ska lyssna på avsnittet någon dag tänkte jag
   Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.