Om Eva P…

Ja, hur ska man beskriva sig själv… 

Kvinna 50+ , från Stockholm men bor i Marbella tillsammans med maken T och hundarna Tintin och Karisma sedan ett antal år. Älskar mode, inredning och att skriva. Har en bakgrund både som anställd i stora bolag och som entreprenör. Jag har jobbat med läsk, choklad och nöjen, drivit hotell, skrivit en bok, startat några Podcasts (inte med mig själv bakom mikrofonen 😀) startat ett mäklarföretag i Marbella plus lite annat så många järn i elden har jag alltid haft..

Nu är det dags för nya projekt igen, tycker inte om när livet och vardagen står stilla även om jag kan njuta av stillhet oxå.  Förutom egna projekt så jobbar jag som volontär inom Cudeca (en organisation som hjälper människor som har cancer och deras anhöriga med vård och andra behov de har). Mitt lilla bidrag är att jag jobbar en dag i veckan i butiken på Avenida del Mar där vi säljer second hand kläder. Ett roligt jobb, både utifrån att man gör nytta men också för att det är nyttigt för mina högst bristfälliga kunskaper 😀

Livet i det underbara Marbella och precis allt möjligt annat kommer man kunna läsa mer om i min lilla blogg… Följ mig gärna!image

3 tankar kring ”Om Eva P…

   1. Eva P Inläggsförfattare

    Hej C!
    Håller på och skicka ut boken. Skicka din adress till mig som meddelande på FB om du fortfarande vill ha den.
    Ha en fortsatt trevlig helg!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *