Drömmar & Ett Hostel…

Ett himla pusslande i årets Robinson 😃 Igår åkte Linn ut och det var väl ”rättvist” i perspektivet att hon varit den som spelat fult men gjort det på ett klumpigt sätt.. Ikväll är det tydligen ö-råd så det blir inget pussel som avgör de sista tre finalisterna.. tror att Filip kommer att vinna..

Det räckte med att höra en mening i trailern inför kvällen för att fatta precis vad som kommer att hända inför ö-rådet.. Hanna kommer vilja rösta ut den andra killen men det vill inte Filip och då kommer hon att känna sig sviken.. typ så. Dom klipper programmet så att man blir tokig på henne.. Gnällig och påfrestande.. Längre ner kommer jag att skriva något helt annat om henne..

Okej bedtime och boken i öronsnäckorna.. Det börjar nog dra ihop sig för ”avslöjandet”.. Intressant är att man absolut aldrig skulle kunna ana att de skriver om samma person.. Han visar verkligen två helt olika personligheter..

Gjorde ett fel med tuggummina igår så det blev lite kämpigt på kvällen men det gick ✅ Ska köpa på mig ett gäng vanliga tuggummin när jag veckohandlar idag..Första veckan i februari 2020 – Lotta och Christian bjuder på middag på Bocana Beach.. Lotta skulle ha sin 50-årsfest där och vi var med och ”prov-åt” maten, jättegott ✨ Anledningen till att restaurangen är tom är för att det var en vardag i februari med riktigt uselt väder..

Tyvärr blev det ingenting med festen.. allt var planerat och inbjudningarna var utskickade men så kom Corona och satte stopp för den som så mycket annat..

Jag tycker att jag tittar på Thomas på ett fint sätt på bilden ❤️

Uppe vid halv åtta, helgdag så inget Nyhetsmorgon förrän vid åtta.. Jojo sömn inatt också.. Ut med Doggisarna halv tio och iväg till Mercadona vid tretiden. Ville vänta tills de hunnit fylla på varorna inför helgen.. Vad skulle jag göra utan Dramaten? Bortsett då ifrån att köpa en 😊 Jag hade inte en tanke på det då förra sommaren.. så jag släpade hem kassarna med Coca-Cola, lite mat och mat till Doggisarna.. Tungt plus att det var en lååång svagt lutande backe innan jag var hemma. Som tur var så kom Pappa på det rätt snabbt och jag hittade en fin röd hos en av Kineserna..

Den Mercadona som ligger närmast mig är Marbellas bästa. Thomas och jag åkte rätt ofta dit och handlade trots att den låg på andra sidan stan..

Det är fler och fler influencers som går ifrån design samarbeten till att starta egna företag med egna kollektioner.. kläder, smycken och såklart ”skönhet”..

Mest framgångsrik är väl Bianca Ingrosso, Therese Lindgren och Ida Warg.. Therese Lindgren var först med veganska produkter något som i princip alla har/är idag men nu har hon sålt sitt bolag..

CAIA lanserar produkter på löpande band och Ida Warg ger sig nu in på hudvård/smink..

Men igår såg jag det här på Instagram – alla kan lansera sitt eget varumärke utan minimi volymer.. Det här kan nog gå riktigt bra men inte som lansering av konsumentprodukter.. Tror däremot att det kan funka hur bra som helst för företag, vissa privatpersoner som tycker att det är kul etc..

Det finns schampo, tvål, hudvård mm i sortimentet och man ändrar inte formulan på produkterna utan bara designen på förpackningarna.. Tror säkert att det kan finnas många företag som skulle tycka att det är bra ”branding” att både ha produkterna på kontoret och ge bort till kunder mm. Tror knappast att det är världens bästa produkter men som tvål och liknande på kontoret funkar det säkert..

Nej, jag kommer inte ha egen design på tvålen här hemma 😃

Imorgon ska jag åka in till stan så att jag har en timme för ärenden innan jobbet.. Ska köpa dag- och nattcrème som jag tjatat om.. Såg den här Nivea Q10 som fått höga betyg..

Om dom har den så ska jag prova – Mormor använde alltid Nivea ❤️ Förvisso inte någon Q10 variant utan den alldeles alldeles underbara runda blå burken med lite ”fet” crème/salva.. Funkar till allt gör den – tipsade ju tidigare om att få upp glans på lite ”åtgångna” stövlar och skor. Vet inte om någon av er testat men det har jag och det funkar jättebra ✨

Såg det här – ett litet ”Hostel” i Nerja som är till salu.. En fullständigt romantiserad tanke att driva det och göra det riktigt charmigt och fint.. Men.. det finns sex rum och om man inte får världens snurr på restaurangen så är det omöjligt att få det att gå runt.. och för att få det att gå runt så måste man jobba dygnet runt.. Det ligger dessutom i Nerja.. Men det spelar mindre roll för det hade inte varit aktuellt ändå.. mer än i en romantiserad dröm..Apropå drömmar…. Hanna i Robinson deklarerar tydligt att hon vill vara med i nästa säsong av Let’s Dance.. Hon skriver att hon redan under inspelningen av Robinson började tjata på produktionsbolaget om att få vara med och nu ber hon sina följare att gå in och skriva hennes namn på TV4’s fråga vem/vilka man vill se i nästa säsong.

Det är inte det som är det ”intressanta” här utan några helt andra saker:

Någon hade skrivit en kommentar till henne om att det var töntigt att tro att hon skulle få vara med i Let’s Dance eftersom hon inte är tillräckligt känd. Själv tycker jag att det är töntigt att lämna sådana kommentarer till andra..

Hursomhelst så bemötte hon det med: ”En sak har jag lärt mig och det är att säga vad man vill för då kanske det händer. Om man inte säger vad man vill så händer det definitivt inte”. Det är precis och exakt så det är..

Jantelagen – hur många av oss alla har velat något men inte vågat säga det högt av rädsla för att inte duga, sticka ut eller vad det nu kan vara.. De allra flesta någon eller några gånger (vissa alltid) genom livet. Men det är stor skillnad på att säga vad man vill, argumentera för vad man vill och på att tjata.. Att be följare och andra föreslå henne är helt okej men att tjata på ett produktionsteam är med all sannolikhet inte ett bra sätt – tvärtom.. Men.. vi får väl se om hon dyker upp i en glittrig blåsa nästa vår 💃🏻

Check på det mesta på Mercadona listan utom det jag tänkt äta på lördag men det fixar jag på lördag.. Då ska jag åka till Pappa för att kolla efter en grej i posten och han har en Mercadona precis intill busshållplatsen..

Kommer äta en hel del ”lättare” mat nu men jag tror att jag ska en sväng förbi Daisy’s familjs ställe och äta ”spare ribs” någon dag.. Inte direkt under kategorin ”lättare” men de har så himla goda spare ribs och dessutom kan man beställa helt eller halvt ”rack” och jag blir typ jätte-mätt på ett halvt..

Tog en Feria tidning med info om vad som händer och när.. Dessutom bilder på vilka som blev ”Barnens Drottning”, ”Ungdomens Drottning och ”Fröken Sympatisk (typ).. Men det var inte bara en som blev utvald utan även fyra barn och ungdomar till som ”hänger” ihop med ”Drottningen”.. Ursäkta usel bild men la ingen tid på den..

Lite sol på terrassen och ärenden på stan innan jobbet.. Har några grejer på To Do listan också.. men kommer sitta så länge jag kan (klarar) på terrassen för det ska vara strålande sol.. utan moln.. Men det blir absolut max 1,5 timme..

Innan jobbet Tramas för en korg till stryktvätt och några andra småärenden..

Check på dagens To Do lista och nu Robinson och Netflix.. Det jag ser på Netflix nu går under kategorin ”sociala spel” eller vad jag ska kalla det men det är samtidigt en viktig språkträning.. kör på originalspråk = spanska..

Vi hörs imorgon!

2 reaktioner på ”Drömmar & Ett Hostel…”

  1. Så riktigt:
    ”En sak har jag lärt mig och det är att säga vad man vill för då kanske det händer. Om man inte säger vad man vill så händer det definitivt inte”. Det är precis och exakt så det är..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.