Kaniner & Citroner….

Robinson, middag och fortsättning av det ”sociala experimentet” på Netflix.. Bedtime före tolv och lite bok i öronsnäckorna.. Väldigt nöjd med mitt tuggummi resultat..

Efter att ha sovit i pyjamas och varit livrädd för att fötterna skulle hamna utanför mattan är det nu tunt nattlinne och fönstret lite öppet. 23 grader vid midnatt.. Ljudet från vågorna 💙 Fick förresten elräkningen igår – positiv överraskning 😃

Kan sakna mitt blonda hår….

Skål 🥂 Ett år firade vi jul och nyår med Thomas föräldrar i Marbella.. Vi bodde på hotell så jag tror att vi vi var mellan två lägenheter..

På julafton var vi i Pappas lägenhet och åt svensk julmat vill jag minnas och på Nyårsafton var det en riktig festkväll med filmtema på hotellet.. Vi hade verkligen tur med vädret så vi låg vid poolen ett antal dagar ☀️

Inte fullt lika mycket likhet med en drogad hamster men en lite lätt ”tipsy” kanin kanske 😃Uppe vid åtta.. soppig natt men det är inte en ursäkt att misslyckas med mitt omtag så fullt fokus på det.. Öppnade ena terrassdörren för en bit för frisk morgonluft och mer av ljudet från vågorna.. sov en timme till så att jag skulle bli lite piggare.. Det var en bra beslut..

Blåser idag – varma vindar förvisso men det är ändå inte så skönt när det passerat lagom fläktande och gått över till blåst.. Krukorna ner från väggarna och det fick räcka med en kvart i solen på terrassen..

Inte bara jag som har ”citron feeling”.. såg att Indiska har en ny ”serie” med både ”inredningsgrejer” och badkläder.,

Citron baddräkten tycker jag är jättefin.. förutsatt att man är brun..

Baddräkt behöver jag definitivt inte men på måndag blir det tyg-jakt på marknaden 🍋

Ser fram emot att Christina kommer tillbaka.. då ska vi åka till den nya ”svenska” butiken.. Längtar efter varmrökt lax.. Idag blir det nog pannbiff från frysen.. eller så blir det imorgon.. Tänkte tömma frysen på det jag har nu inför sommaren när man absolut inte känner för pannbiff eller så..

Har sett flera Instagram inlägg om en jordgubb och tomatsallad som serverades på någon lunch (bild fyra). Alla är lyriska – det är klart att det är ”dressingen” som gör hela rätten men den måste vara väldigt god eftersom så många skriver om den.. Recept tack 🍓

Triss i nybadad Tintin ❤️ Här innan han torkat helt och borstats ska jag tillägga..

Finns ju ett uttryck som kallas ”FOMO – Fear of Missing Out” och om det är någon man kan tillämpa det på så är det Tintin.. Han hatar att bada men ”motsatsen” är värre – dvs att Karisma skulle bada utan honom 😃 Vad det än är så ska han vara med och göra samma sak.. oavsett om han gillar det eller inte..

Robinson efter hundbadet.. Den som kom sist i dagens tävling åkte ut = Peter, han var inte tillräckligt snabb med att få ihop pusslet..

Ja, jag tycker att det är viktigt att det är bredd i tävlingarna men kan tycka att det varit lite väl mycket pusslande som avgjort de senaste tävlingarna..

Polarpriset idag.. Så här har vi verkligen en representativ statsminister ✨ Såg inte programmet mer än precis i början då Molly Sandén fick stående ovationer.. Alla i Vinterträdgården på Grand Hotel stod upp ✨

Funderar på om jag ska ta en sväng in till stan imorgon.. Har jobbat undan den admin jag planerat idag och det är ✅ på allt på dagens To Do lista..

Nu fortsätta titta på ”experimentet” på Netflix.. Kort inlägg idag.. längre imorgon 💚

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.