VänneR & Energi….

Hej,

Det var verkligen en riktigt trevlig kväll igår som gav mig både värme och energi. Det är tillfällen som de här som ger mig kraften att orka ta så många fler steg till. I psykisk mening. Jag återkommer lite längre ner och berättar mer om kvällen.

En helt annan sak om kvällen var att jag tog upp det här med min telefon och att den inte kopplar upp mot wi-fin trots att allt annat gör det. Har ju googlat på det och då fått fram att det måste vara telefonen som är problemet. Idag uppstod samma problem med telefon nummer två och min iPad – allt kan ju gå sönder typ samtidigt och det enda som funkar är tv:n..

Testade att koppla min telefon mot Christians ”wi-fi” och det funkade utmärkt. Alltså inget fel på telefon utan på routern på något sätt.. Hej Movistar – här kommer jag igen. Väldigt snart för sista gången för nu är jag väldigt trött på dem.

Jag var hemma vid 00.30 satt uppe en kort stund innan jag gick och la mig och fortsatte lyssna på boken. Intressant och bra.


Mɪᴅᴅᴀɢᴇɴ ɪɢᴀ̊ʀ….Här har vi middagssällskapet Lotta, Christian och deras son som verkligen var en supertrevlig kille.

Han jobbar med ett av de områden som växer snabbare än tåget och som man själv känner sig som 100 år.. Sociala medier, influencer marketing, TikTok – när de startade för inte alltför länge sedan var de fem personer och nu är de 50 personer. Det är verkligen nya branscher som växer nu..Tack vare det trevliga sällskapet åt jag som en häst – jag fick till och med nästan i mig hela desserten med maräng, glass, grädde och chokladsås. Thomas absoluta favoritefterrätt ända sedan barndomen ❤️

Vi tog en kort promenad i Gamla stan eftermiddagen – satte oss och avslutade en väldigt trevlig kväll. En kväll som betydde jättemycket för mig ❤️Idag har jag börjat med det oundvikliga men oerhört jobbiga. Omöjligt att göra på en gång utan det måste göras i flera steg. Det är så att jag mår fysiskt illa av att göra det förutom att det känslomässigt är jättejobbigt. Har fått möjligheten att få med mig en extra väska tillsammans med några kompisar som åker hem ikväll så jag har tagit det första staget. Jag hoppas att det var det svåraste men det kommer att vara jobbigt varenda minut, det är bara att acceptera.

Jag jobbar ju ikväll och det blir ett avbrott och sedan funderar jag på att ta bussen till marknaden i Nueva Andalucia en stund i morgon. Bara för att gå runt, titta lite och titta på folk för att sedan fortsätta hemma. Det var ju idag som det var så bråttom eftersom möjligheten med den extra väskan dök upp så nära inpå.

Jag förstår att det här måste göras. Det lättaste hade varit att be någon komma och hämta allt och skänka till butiken men jag hade aldrig förlåtit mig själv för det efteråt. Det finns så mycket som jag vill ska finnas kvar efter honom ❤️


Jag är så tacksam över att hundarna är hos Sabine på hundhotellet. Det hade blivit för mycket för mig annars. Se dem undrande och kanske ledsna titta på när jag packar. De, som de flesta andra husdjur gillar ju inte när man packar resväskor överhuvudtaget. Att själv ha tvånget att må bra tre-fyra gånger om dagen när de behöver gå ut. Få något dåligt samvete över att lämna dem ensam – känslorna är ”all over the place” så jag behöver de här dagarna för mig själv. Helt utan tvång.

Jag har ju ett tvång men det är bara några timmars jobb i eftermiddag/kväll så det kommer att fungera bra. Jag jobbar ju med Coral och Marta, de kan inte vara själva men jag kan dra mig undan.

Jag kommer att fortsätta skriva mer ikväll. Nu ska jag samla lite kraft, göra mig iordning och rulla iväg den färdigpackade resväskan. Det gör ont.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.