Polis & Husbil….
Det var såå varmt på terrassen igår eftersom det inte fläktade ett dugg. Hundarna ska ju alltid vara med var vi än är och det är ju inte så bra för dem att vara i solen vilket framförallt Karisma älskar.. Blötte en handduk och la över henne så att hon inte blev för varm.. Det syns faktiskt liite nu att jag suttit och solat.. får akta pannan 😊

Nu har man upptäckt en ny mutation här i Andalusien och man misstänker att den kan vara mer aggressiv och smittsam vilket vi får hoppas att de har fel i…. Inte en jobbig vända till – snälla….


Mᴏʀᴍᴏʀ….Idag är det 45 år sedan min älskade älskade Mormor gick bort. Trots att det gått så lång tid så har jag väldigt många minnen kvar.. Tiden vi tillbringade tillsammans, enskilda händelser som när kuverten med bokmärken kom, när vi plockade blåbär, hämtade filmjölken med klädnypan från jordkällaren, åt fläskkotlett med pommes frites och drack 75 cl Coca-Cola – det och så väldigt mycket mer. Mormor; Jag saknar dig ❤️


Sᴀ̊ ɴᴀ̈ʀᴀ ᴍᴇɴ sᴀ̊ ᴀɴɴᴏʀʟᴜɴᴅᴀ….Det är svårt att tro att det här bara är 1,6 mil från oss – Ista’n heter orten som ligger 287 m.ö.h och det är också den sjön som förser Marbella med vatten.

Det är en egen kommun men inte särskilt stor.. Bor bara knappt 1 500 personer där.. Det här något som gör att jag tycker så mycket om med Marbella – de stora skillnaderna inom så korta avstånd.

Nu är väl inte det ett kort avstånd i sig men med tanke på Medelhavet, klimatet här, apelsinodlingarna etc så är 22 mil till en riktigt bra skidort i form av Sierra Nevada ändå att betrakta som nära..

Sex kilometer till Puerto Banus med lyxiga yachter och alla lyxiga varumärkesbutiker – Sexton kilometer till platser som t ex Ista’n, det är bara några exempel..Som så många andra andalusiska byar – bara vita hus ✨


Lᴇᴛ’s ᴅᴀɴᴄᴇ….Såg bara delar av Let’s Dance men såg snabbreprisen och utifrån den verkade det väl ändå hyfsat rättvist att Martin Melin åkte ut. Han hade ju egentligen bara ett mål och det var att komma längre i tävlingen än sin exfru Camilla Läckberg.. Men utan att ha den minsta aning om hur långt hon gick är det väl mer än troligt att han misslyckades med det målet..


Uɴᴅᴇʀʙᴀʀᴛ ᴠᴀ̈ᴅᴇʀ….Det där med mulet och risk för regn.. Har nog aldrig varit med om en så felaktig prognos.. Helt underbart väder hela dagen ☀️


Dᴇᴛ ᴅᴀ̈ʀ ᴍᴇᴅ ʜᴜsʙɪʟᴇɴ….Det där med tre veckor före (köpet av husbilen) ändrades till två veckor efter att de börjat dejta.. Eftersom allt var så nytt så ville hon inte säga nej (?) De har använt husbilen.. till att stoppa in cyklarna och bagaget.. Att sova i den är uteslutet.. så det blev hotell.. Vilket miljötänk – Greta skulle bli imponerad..


Dᴇᴛ ᴅᴜᴋᴀᴅᴇ ʙᴏʀᴅᴇᴛ….Jag tycker verkligen om att göra fina dukningar & allra helst lite enkla och inte med med massor av köpta snittblommor och annat.. Det lite mer naturliga är så mycket finare tycker jag, som t ex den här dukningen med ”bara” citroner och grönt 🍋

Hörs i morgon 🐣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.