Pyramid & KonsT….Idag är det väl på gränsen till någon form av chock här.. över att Spanien som dels var klara favoriter och hade cirka 80 procent bollinnehav inte vann mot Grekland.. Antar att det var som med min hollandaisesås.. ett hjärnsläpp eller litet misstag som förstörde det som var bra 😊

Skönt med en bra start för Sverige resultatmässigt iallafall.

Boken fortsätter bra men lyssnade bara en kort stund igår sedan somnade jag som om någon slagit något i huvudet på mig..


Mᴜʟᴛɪ ᴛᴀsᴋɪɴɢ….Körde lite ”multi-tasking” idag – går ju direkt från jobbet till restaurangen så jag fick ju göra mig ordning innan jobbet.. Inte för att det är frågan om att vara uppklädd till tänderna eller så men lite roligare kläder och piff än en vanlig fredag blir det.. Jag kommer att ställa ett läppstift på bordet det absolut första jag gör.. jag kommer att måla på med jämna mellanrum.. läppstifts-lycka helt enkelt.. Eller så blir det som med fotograferandet.. jag glömmer bort det..Men nu ska det bli ordning på det.. Förra fredagen upptäckte jag att det låg en kamera vid vår kassa.. trodde först att det var någon som glömt den men den låg i sitt lilla fodral och instruktionsboken fanns också där. Det är ju inte direkt vanligt att folk går runt med instruktionsboken när de är ute på stan med sin kamera.. Slutsats = någon måste ha lämnat in den som gåva (det är inte bara kläder som lämnas in utan det kan vara lite annat också)..

Hursomhelst så såg kameran helt ny ut – typ som om den var oanvänd.. Nu kan man förvisso ta bra bilder med en iPhone men för otekniska Eva är det lättare att ladda över bilder från en kamera till datorn och det finns lite fler funktioner plus en väldigt användbar instruktionsbok 😄

Kollade med Margot (butikschefen) och hon trodde att det var någon som skänkt den.. Jag föreslog att vi skulle låta den finnas kvar i butiken ett antal dagar om nu någon kom och frågade efter den.. Hon skulle också fundera på ett pris om jag eventuellt ville köpa den.. För att den ska vara ”komplett” behöver man köpa till en ”sladd’ så att man kan ladda ner bilderna..

Ingen har frågat efter den och jag har fått ett pris.. 10 euro .. An offer you can’t resist.. eller.. Ska googla på modellen för att se så att det inte är en Nikon skruttkamera och så ska jag kolla vad en sådan där kostar.. En sådan kan man beställa uppe på Worthen.. Det handlar givetvis inte om 10 euro men det är ju fullständigt onödigt att släpa hem saker man inte att man kommer att använda – då är det bättre att någon annan får glädje av den ✨

Äɴᴛʟɪɢᴇɴ….Nu ska, om allt går som planerat, både Pappa och T’s mamma bli vaccinerade på tisdag- äntligen!

Det innebär att Pappa kan åka hit och vara ett antal veckor här.. Han har ju inte varit här på ett år nu pga Corona och ett miljöombyte är nog efterlängtat..


KᴏʀᴠʜʏʟʟᴀɴDiana åkte ju som sagt ut i den här veckans Sveriges mästerkock- utslagstävlingen var en smaktävling av korv.. Även om det inte kan betraktas som ramaskri så är det en del som reagerat på den typen av utslagstävling.. Couldn’t agree more..

Hon visar ju som vanligt upp sin humor med det här Instagram inlägget och en kommentar i stil med att hon inte tycker att hon är en sämre matlagare för att hon inte kan ICAs korvhyllor. Couldn’t agree more..

Jag tror att det kan bli lite IDOL fenomen här.. Det är inte vinnaren som slår igenom och lyckas utan det ju vanligare att det är någon av dem som kommer på platserna strax därefter som gör det..

Iɴɢᴇɴ ᴘᴏᴅᴅ….Blir lite trött på Expressen.. Igår på morgonen kunde man lyssna på Spotify podden om Pyramidspelet med konst som jag skrev om igår. På kvällen när jag hade tid att lyssna så var det en låst Premium ”artikel”.. Prova gratis i en månad = alltid en risk att man glömmer och så dras det pengar för något man inte vill ha i ett par månader så jag avstår podden..

Jag får nöja mig med det jag läste igår om att de öppnade ett galleri här i Puerto Banus som tydligen var helt otroligt.. den svenske konstnären som ställde ut och ”lovades” fantasisummor för sina tavlor fick vare sig pengar eller tavlorna tillbaka.. Galleriet var om jag förstod det inte välbesökt efter premiärkvällen.. De stora vinnarna i allt de här är tydligen inte mamman och sonen (även om de såklart har ett gäng miljoner undanstoppade för att de ska kunna hålla sig undan) utan det är de agenter de hade som värvade kunder till pyramidspelet. Nog om detta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.