Grillkorv & Affektionsvärden….Nu kan vi konstatera att det kommer att dröja sisådär ett år eller så innan det blir något nytt Mc Donalds besök.. Ljummen Big Mac och lite halvt färdig pommes frites var inte riktigt det jag var sugen på.. Underbemannade och allmän röra så ingen idé att klaga – tuggade i mig och väntar minst ett år till nästa besök..

Mötet idag tog lite längre tid så vi styrde om agendan vilket innebär att vi åker till Svenska butiken imorgon. Vi kom ju dessutom på att vi skulle köpa en liten present i form av något gulligt rosa så det har vi fixat.. Det blev små söta bodys i rosa och vitt 💝

Allt blev förskjutet så vi var inte hungriga innan Sveriges mästerkock.. Såg därför både det och Robinson och åt efter det.. Enkelt och snabbfixat – grön sparris med lite citron, hyvlad parmesan och olivolja.. Lyckades väldigt mycket bättre med den här sparrisen 😊Var nere vid strandpromenaden en sväng i anslutning till mötet – det syns inte riktigt på bilden men solen glittrade i havet och ljudet från vågorna är helt underbara ✨

Pᴀ̊ ᴛᴠ:ɴ…..Hade inte rätt om vem som skulle åka ut ikväll.. Men om jag på förhand vetat att utslagstävlingen var en smaktest av korvar så hade jag nog tänkt lite annorlunda.. Att Diana som bor i Paris inte skulle klara isterband och en massa andra korvar hade jag kunnat räkna ut..

Hon sa själv att den enda korv hon kunde/åt var grillkorv med bröd på Seven Eleven typ.. och så var det någon typ tysk korv som de äts mycket av i Paris..Såg cirka tio minuter i slutet av programmet Återskaparna som Fyran försöker rädda genom att byta till en bättre sändningstid.. Jag tror ärligt talat att de kan ge programmet precis vilken sändningstid som helst – det kommer inte att hjälpa..

Gamla grejer med stort affektionsvärde lämnas in av några olika personer.. en nalle, en prydnadshäst, en skinnjacka en stol eller vad det nu kan vara.. Otroligt skickligt hantverk och personerna kommer tillbaka för att hämta.. Någon började nästan gråta, en äldre kvinna pratade med sin nalle som om den vore ett barn.. Sedan går de hem..

Det är ett helt omöjligt programformat.. tror jag och det verkar ju även så..Idag har Spanien kommit igång med att vaccinera med Astra Zeneka vaccinet igen.. man använder det bara på personer upp till 65 år.

Vi sprang på en spansk kompis idag och jag frågade om det var många av hennes vänner, familj, bekantskapskrets som fått Corona.. Det var det – MÅNGA sa hon men ingen hade blivit så sjuk att de behövt läggas in.. Inte så konstigt att de blivit smittade tyckte hon eftersom de slarvade alldeles för mycket med att följa restriktionerna..

Fʀɪᴇɴᴅs ᴀᴛ ғʀɪᴇɴᴅs….Det är knappast bara i vårt vardagsrum som tv:n kommer visa Zlatans återkomst.. Den största come back i vår idrottshistoria var det någon som sa igår..

T tittar ju på de flesta av Milans matcher så det finns nog ingenting som skulle hindra honom från att se matchen.. Jag brukar ju sitta bredvid i tv-soffan när Milan spelar utan att hänga med överhuvudtaget men den här matchen kommer till och med jag att titta på..


Dᴇɴ ᴅᴀ̈ʀ ᴠɪɢsᴇʟɴ….I den där intervjun med Meghan och Harry sa ju Meghan att de tyckt att det stora bröllopet ju inte var deras bröllop utan ett publikt/offentligt.. Hon berättade då något som ingen vetat om.. Hon och Harry vigdes tre dagar innan i St Georges kapell av ärkebiskopen av Canterbury..

Märkligt.. var det både en och två som tyckte framförallt eftersom en vigsel alltid kräver två vittnen.. Dessutom visade vigselbeviset inte alls något datum tre dagar innan.. En pudel var på sin plats och man förklarade det med att menat att de gav varandra sina löften då.. Såg på omslaget Daily Mails omslag idag där man ifrågasatte om man ljuger om något sådant här – vad i övrigt kan man lita på.. Relevant fråga..

Det finns 90 minuter intervju kvar som inte var med och med tanke på all uppmärksamhet är det troligen att Oprah gör sig en hacka igen genom att sälja den till CBS.. Men vad skulle vara med i den intervjun som inte kom med i den första.. troligtvis rätt ointressanta delar av intervjun..

Tᴏᴍᴏʀʀᴏᴡ….


Det är inte ”ill-gula” citroner utan mer som ekologiska citroner brukar se ut..

Imorgon blir det lite uppdelat mellan jobb och ärenden.. Svenska butiken och när vi ändå är ute och kör så åker vi upp till ”hålet i väggen” grönsakshandlaren uppe i de spanska kvarteren.. Dags för de små och helt underbara citronerna, den lite mindre löken och en del annat.. Ett kilo = En euro.. Men inte för alla grönsaker såklart..

Antar att det är jag som har kökstjänsten imorgon så att T kan kan ”peppa” inför matchen.. Har varit dålig på matplanering den här veckan så får ta och planera för resten av veckan.. Fredag blir det ju Pekinganka.. dock inte tillagad av mig gudskelov 😃

Nu bedtime och börja lyssna på Emma Hambergs nya bok ✨


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.