TrädgårdsliV & Ombud….Det blev inget Benjamins igår – inte beroende på gästerna för vet inte ens vilka det var.. Blev inga magasin i soff-hörnan heller utan efter maten fortsatte jag med fixande så nu är det ett riktigt stort ✅ på veckans To Do lista..

Fortsatt med boken och kommer absolut att lyssna klart – inte en betyg fem bok men tillräckligt bra för att lyssna färdigt.. Det är vissa delar som kanske inte känns hundra procent trovärdiga men de är så marginella så det funkar..

Det har dykt upp lite förändringar i väderprognosen med moln och risk för regn.. men det är bara några enstaka dagar och det blir inte alltid som prognosen säger. Jag borde kanske gå över till spanska ”SMHI” rapporteringen som säkert är lite säkrare..


Tʀᴀ̈ᴅɢᴀ̊ʀᴅsᴅʀᴏ̈ᴍᴍᴀʀ….Inga nyheter om några lättnader när det gäller restriktionerna så en ny programserie kanske 😄 Har aldrig sett Trädgårdstider tidigare och bästa tidpunkten att börja är kanske inte när man inte har någon trädgård.. Men vi har ju terrassen och balkongen och mycket kan ju odlas i krukor.. Terrassen är nu också helt klar för säsongen – återstår lite nya växter.. Vi övervintrade det som inte var perenner så de är beskurna etc.

Kan säkert få lite inspiration av programmen men ska också kolla igenom lite trädgårdstidningar i appen.. Lite sur på Bonniers dock som byter app så att den app som jag fick en gratismånad på plötsligt bara innehåller ett magasin som är intressant för mig.. Får köra en ny provperiod med den nya appen som har väldigt mycket bra magasin ✨


Mɪᴅᴅᴀɢsᴛɪᴅ….
Kökstjänst för mig och idag blir det något som är väldigt ovanligt. Vi äter inte samma mat.. T har typ fått någon slags ”craving” för min pizza men jag är noll sugen på pizza.. Pizza till T och till mig sparris, serranoskinka och lite parmesan.. Gör lite av min egna ”dressing” med olivolja, honung och citron till.. Båda mätta och glada efteråt hoppas jag..

Lᴀᴛᴇsᴛ ɴᴇᴡs….15 nya brandmän utexaminerade.. Borgmästaren kräver att regeringen tilldelar Marbella mer vaccin. Spanien pausar också Astras vaccin. Äntligen har det ekonomiska stödpaketet till företag klubbats igenom.. Ungefär så..


Sᴏᴍ sᴀɢᴛ – ᴛʙᴄ….

Ombudet som tillfrågats om att ta över som Esbjörns ombud tackade nej.. För mycket material att sätta sig in i på för kort tid.. Så tbc alltså..


Dᴀɢᴇɴ….Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Jobbet på förmiddagen tog lite längre tid än vi tänkt och eftersom vi inte ville missa presskonferensen så blev vi kvar hemma och jobbade idag också. Kör alla ärenden imorgon och börjar med det direkt på ”morgonen”..

Kort inlägg idag.. Längre imorgon..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.