Tusse & Ättiksgurka….Det var minst en jämn Mello-final.. En sak är ju vad man tycker, en vad man tror och en vad man tror har störst chans i Eurovision..

En bra Mello-final var precis vad vi behövde för att muntra upp alla oss Mello-fans 😃Tusse vann som väntat och det rätt rejält också – flest tolvor av den internationella juryn och överlägset flest poäng av svenska folket.. Att det var Tusse och Eric Saade som hamnade topp två var knappast någon överraskning men jag hade faktiskt trott att Clara Klingenström skulle få lite fler poäng av de svenska rösterna..

En trolig förklaring till det är nog att folk tänker ett steg längre – dvs till chanserna i Eurovision. Hennes låt är ju den näst mest streamade av Mello-bidragen så det är ju ingen tvekan om att folk tycker att den är bra.. Den är bra – riktigt braHär hemma har vi delvis haft olika uppfattning.. Jag tyckte att Tusse och Clara Klingenström var bäst och T tyckte att Clara och Dotter var bäst.. Jag tror att Tusse har stora chanser att vinna Eurovision – ett bra budskap är helt rätt nu och det i kombination med en riktigt bra låt

Kommer ni btw ihåg förrförra året när John Lundin tävlade.. Han ledde ju stort när juryrösterna lagts men fick usla tittarröster och ramlade ner till en sjundeplats eller vad det nu var.. Lite som om folk i andra länder var trötta på att Sverige vunnit så många gånger.. Hoppas det inte händer igen..Försökte mig på att placera alla tolv bidragen och var väl inte helt rätt ute.. Missade helt att Klara Hammarström skulle få så mycket poäng av den internationella juryn och så pass mycket av den svenska.. Hade tippat Baila Baila sist men han kom ju tia och Paul Rey sist.. I övrigt var det väl ungefär som väntat.. Inte helt lätt att tippa rätt 😃Dotter påminde mest om ättiksgurka när hon fick de svenska poängen.. Alla andra tackade på något sätt för rösterna, oavsett hur många röster de fått, men hon såg inget annat än sur ut.. Lite tråkigt men hon kanske var så otroligt besviken.. Hon fick ju dessutom ett poäng mindre än The Mamas i år också..Om jag när man fick veta vilka som skulle vara med i Mello lagt upp alla namn på ett vitt tomt ark så hade jag aldrig gissat att Tusse skulle vinna. Jag kommer inte ihåg honom som vinnare av Talang eftersom vi aldrig ser det och han vann inte mig helt när han vann IDOL.. Men jag ändrade uppfattning om det där med att han inte kunde vinna så fort jag hörde låten som sagt..

Han fick dessutom fler röster än någon annan fått tidigare 2 964 269 röster (!)Jag stannar i duschen och sjunger.. och sjunger inte ens där av hänsyn till T och doggisarna 😃

Sʜɪᴍᴀ & Mᴀ̊ɴs….Programledarskapet? Skriver mer om det imorgon men proffsigt, värdigt och snyggt är väl de tre ord som kommer upp..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.