Avgjort & Känslor….Vi har ju ofta inte så himla stor temperaturskillnad mellan dag och kväll.. Det hade vi t ex inte igår så då var det 29 graders skillnad mellan Marbella och Stockholm vid 22-tiden men mitt på dagen var det knappt 20 grader..

T’s varma mackor var sååå goda ✨ Blev så mätt så bestämde oss för att spara parmesan-chipsen till morgondagens Lady & Lufsen middag..


ɴᴀ̈sᴛɪɴᴛɪʟʟ ʜᴇʟᴛ ᴘᴇʀғᴇᴋᴛᴀ sᴋᴏʀ….Absolut snygg och perfekta skor.. Inne hela året och ute på sommaren ✨ Bara ett problem – den öppna tån.. Med mina ”krokiga” tår blir det helt enkelt inte bra. Nu är det iofs så att det i huvudsak är jag som ser det där med ”halgus valgus” men det räcker. Borde väl hursomhelst finnas liknande skor med stängd tå för att gå med någon form av strumpor i dem går ju tokbort..


Dᴀ̊ ᴠᴀʀ ᴅᴇᴛ ᴏ̈ᴠᴇʀ….Det är nog tur för Trump att det redan på förhand var givet hur det kommer att sluta.. Han har inte lyckats så där himla bra i valet av advokater. Castro som inledde var osammanhängande och typ mesig. Michael Van der Veen gick åt andra hållet.. så pass mycket så man nog kan säga att han ”tappade det”

Bad News är att en väldigt framträdande republikan offentliggjort att han kommer att rösta för att fria Trump..

Vid 21.40 såg jag att det skulle röstas så fick ju såklart vänta med att lägga upp det här inlägget..

Röstningen gick snabbt och slutade som förväntat.. Han frias och 57 för fällning och 43 emot.. Men det behövs som sagt 2/3 delars majoritet vilket ju innebar att 17 republikaner skulle rösta för en fällning – nu blev det 10 som gjorde det..

Det var det men det var viktigt för Demokraterna att genomföra riksrätten.. även om de också visste att det skulle sluta ungefär såhär. Bra att det är över så att fokus kan läggas på annat..
Jag erkänner.. jag är för gammal.. Programledarna hade ju som ska skrivit om tidigare inte något lätt uppgift att ta stafettpinnen efter Lena Philipsson.. Men jag tror nog inte riktigt att det spelat någon roll vem de tagit över efter eller om de inte tagit över efter någon överhuvudtaget.. Dom var inte bra och humorn var på alldeles låg nivå.. totalt finesslöst.


Tʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛ….


Bäst ikväll ✨

Inser klockan 20.40 att jag med all sannolikhet kommer att få konstatera att jag inte var helt rätt ute.. Med finalisterna – ja. Med Andra chansen bidragen – Nej.T var helt övertygad om att jag tappat det när jag sa att jag gissat på Eva & Ewa till Andra chansen.. Blev lite tveksam när jag såg dem men trodde nog ändå att de skulle gå till Andra chansen.. Insåg däremot att Wahl inte var något jag skulle satsat på..


Kᴀ̈ɴsʟᴏʀɴᴀ…Det är sjukt svårt att dansa och sjunga samtidigt- speciellt så intensivt som Anton Ewald gjorde. Har man dessutom inte någon vidare sångröst blir det garanterat inte lättare.Mello har ju två personer som ”körar” och de förstärker sången för dem som kanske inte har så bra röst. Det blev uppenbart när han skulle framföra sitt bidrag den andra gången.Alla känslor kom fram, all spänning släppte så bitvis hördes bara körkillen ..

Körkillen heter btw Lars Säfsund och han är en otroligt bra sångare.. Tyvärr har han fastnat bakom andra artister..Om det kommer inlägg efter inlägg i Instagram flödet med snöbilder och korvgrillning så kommer det hur mycket re-opening inlägg också. Restaurangerna vill inte förlora en minut mer än nödvändigt och det kan man ju verkligen förstå..


Nu behöver ”gubbarna” på caféet på Ricardo Soriano inte köpa Take Away kaffe i pappersmugg längre.. Stolarna är framme och solen har varit det idag också..Kör ju alltid veckostädningen på helgen men idag var det ju jobb och imorgon Alla hjärtans dag och trycka på knappen så det får bli städning på måndag istället.

Nu tittar T på fotbollen (Milan) och jag sitter i soffan och gör absolut ingenting 😊Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.