78 sidor & En djungel….Då var man där igen.. där man var typ i förrgår. Ny vecka alltså.. En vecka med riksrätt och lite allt möjligt annat. En vecka där vi ska ha mulet och regn till på torsdag. En vecka med en ny deltävling i Mello osv. Efter Lena Ph i lördags så har helgens programledare ingen lätt uppgift btw.En vecka där Malou tydligen är tillbaka – började misstänka att hon gått i ide 😃 Inte för att jag sitter och tittar på det på dagarna men det kan ofta stå på lite sådär i bakgrunden så har uppmärksammat att det var väldigt länge sedan hon var i rutan utan att det var en repris.. Nog om Malou..

Det blev inget magasin igår – fick plötsligt inspiration att skriva en artikel och det höll mig sysselsatt i nästan tre timmar. Det tar väldigt mycket längre tid att skriva en artikel än vad det gör att skriva fem blogginlägg så synd att jag inte kan få betalt för dem 😊


Nʏᴛᴛ ғᴏ̈ʀsᴏ̈ᴋ….Ikväll ska det bara bli något magasin i soffhörnan.. Tyvärr får man ingen poncho när man har Bonniers app 😃 Det hade jag gärna fått en för det är ett väldigt bekvämt och bra plagg både hemma när det är lite kallt och ute när det är lite halvkyliga vår eller höstkvällar.. Har en grå och den har verkligen ett lågt PPA (pris per användning) 😃Jag har i helgen också fått till det ordentligt med Google Analytics – både för bloggen och hemsidan. Det lär väl dröja lite innan hemsidan kommer upp i bloggens nivåer.. Har ju hursomhelst alltid gillat att mäta och följa upp på både korsen och tvärsen..

I WordPress som jag skriver själva bloggen i ser jag hur många läsare jag haft och vilka inlägg som lästs. Det kan man följa upp löpande under dagen om man vill. Jag har statistik ända sedan bloggen startade men nu redovisas det per månad för historiken.I Google Analytics ser jag väldigt mycket mer.. Har man läst bloggen via mobil eller på annat sätt, från vilka länder kommer läsarna, hur länge är de inne på sidan och en hel drös med massa annan information. Inte så viktigt för bloggen men definitivt för hemsidan sedan. Men Google Analytics ger självklart inte alla svar och är inte något som man ska stirra sig blind på.. Men det är iallafall ett verktyg..

Det har varit strul med wi-fi:n idag.. Ett gäng timmar och man blir ju minst sagt begränsad för i princip allt jobb man gör förutsätter ju att man är uppkopplad. Fixade med lite sådant som inte kräver uppkoppling, t ex planering av inlägg på Mindset Marbellas Instagram, det första blogginlägget och lite annat. Blogg för mäklarföretaget? Nej, jag tror inte att vi kommer att ha en massa följare utan syftet är att kunna lägga upp det som är aktuellt och ett försök till att hamna högre upp i/bland sökmotorerna. Allt det där är ju en enda stor och rörig djungel och det är inte lätt att hänga med i tekniken.. Blev i fredags kontaktad av en kille som ville erbjuda en provmånad gratis på deras tjänst.. En tjänst som gick ut på att man skulle ta kontakt själv när man såg att någon var inne på sidan, att man kunde skicka ett sms att man såg att personen var inne på sidan typ. Jag läste ärligt inte så noga för det var helt ointressant och vi skulle skrämma bort varenda människa som tagit sig in på sidan. Storebror ser dig i kvadrat.. 

Passade också på att göra lite adminjobb för mitt externa uppdrag så att jag har det klart innan vi går in i mars.. Tyvärr fick jag inte något flow så att jag kunde få till en artikel, det hade ju funkat att skriva i Pages för att sedan kopiera och klistra in. Man är inte helt bakbunden utan wi-fi och jag får vara tacksam att det var idag som problemet var och inte i lördagskväll 😄Tänkte lite på det där med den bästa åldern.. Att det är den man är i nu.Det finns ju vetenskapliga undersökningar som visar att människor, av en rad olika anledningar, är lyckligast vid 42 års ålder. Men det är ju ”bästa” snarare än bästa ålder men de hänger iofs ihop.Men det ”krävs” lite för att kunna säga bästa tiden. Det är så många fler faktorer som spelar och vissa av dem kan man inte påverka själv.

Om vi då tar bort allt det där andra och bara tänker på ålder i sig och att det där med att man har sin bästa ålder nu liksom följer med hela tiden, stämmer det då? Det första det beror på såklart är hälsan men om vi utgår ifrån att hälsan är bra och vi oroar för oss den, stämmer det då?Det beror helt och hållet på.. om bra man är på att förhålla sig till tidens gång. Att hyn inte är så slät som den var när man var 25 allt sådant och tycka att det är helt okej. Då kan den bästa åldern vara nu.. 

Själva tanken kommer från Loreal – deras stora reklamsatsning som de kört med ett bra tag. Det finns något lite mer dubbelt i deras kampanj för syftet är ju att sälja produkter.. Men de gör det inte på ett sådant sätt så att det enda rätta är att köra med anti-age produkter..  Budskapet är snarare att man ska ta hand om sin hy oavsett vilken man ålder man har och att det behövs olika produkter beroende på vilken ålder man har.. Men det är den rätta 😄


Cᴏʀᴏɴᴀ ᴏᴠᴇʀʟᴏᴀᴅ….Jag tycker att det är såå jobbigt att det första som möter en varje dag och oavsett ”nyhetstidning” är rad efter rad efter rad om Corona. Jag läser inte utan håller koll via nyheterna på tv och övergripande på presskonferenserna. Det här har pågått i ett år nu och det är klart att det måste finnas information men är det inte information overload och skulle det inte kunna vara en speciell del i varje tidning..

Hursomhelst så kan jag informera att ingen över 55 år kommer att få Astra Zenekas vaccin.. I Malaga regionen har det skrivits ut 220 000 böter för ”brott” om munskydd. Men det är än så länge bara 40 000 som lagts in i systemen så det finns mycket jobb att göra och mycket pengar att håva in..


Det har förvisso varit information overload om Trump också men det blir ju ”oundvikligt” att hänga med i veckan även om utgången mer eller mindre är helt given.

Nu har hursomhelst hans advokater presenterat hans försvar – ett 78 sidor långt dokument (låter nästan lite kort för att vara i USA 😄) som Washington Post tagit del av. Försvaret bygger inte oväntat på att det är oförenligt med grundlagen att åtala honom eftersom han inte längre är president.

Senaten måste därför omedelbart avslå det här fräcka politiska utspelet”

Jaha, så kan man ju också se på det..Denise Rudberg har fått två utmärkelser av något slag – tror det heter Guldboken eller liknande. Har ju inte lyssnat på serien om de tre unga tjejerna som utspelar sig under andra världskriget men däremot på hennes ”Elegant Crime” serie. De är väldigt lätt-lyssnade och kan vara sådär lagom att lyssna på.

Trodde att jag lyssnat på alla men nu när jag såg den här ”Under nio nätter” blev jag lite osäker. Trots att jag kollade upp den på BookBeat så är jag fortfarande osäker.. Det säger väl två saker.. Att mitt minne är väldigt kort eller att den inte gjorde något som helst avtryck.. Börjar lyssna så får jag se..


Tᴜᴛᴏʀɪᴀʟ….Kommer ni ihåg att Jessica Wahlgren skulle fixa en ”tutorial” där hon ska visa hur hon fixade Kristin Kaspersens makeup på Idrottsgalan.. Probably not, men nu är det gjort och jag får hålla lite utkik ✨

Nu är det snart dags för kvällens sista utgång med Doggisarna.. Kan ni hjälpa mig att hålla alla tummar att de häver restriktionerna i morgon….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.