Maja & HandspriT….Idag sprack det.. Kom inte upp i ”rätt” antal steg. Men det får jag ta igen helt enkelt. Jag inser att det kan låta crazy men har gjort en uppföljning i excel så att jag kan hålla detaljkoll per dag och ackumulerat.. Det är typ bara jag som gör något sådant – borde lägga kraften på att komma upp i stegen inte på att fylla i excel-dokument 😊 Men å andra sidan blir man ju lite ”triggad” uppföljningen – tävlingsmänniska som man (läs jag) är..

Vaccinationsstarten har inte riktigt börjat som planerat här i Malaga-provinsen.. Det är bara 200-300 som har vaccinerats jämfört med de 3 300 som var planerade. Problem i logistiken, försenat vaccin och julhelg säger man som förklaring. Att införa restriktioner går med blixtens hastighet medans vaccinationsplaneringen går med snigelfart säger många.. Hoppas att de får ordning på planeringen nu efter helgerna..Jag kör ju alltid en riktig ”genomgång” av mejlen och sociala medier en gång i veckan. Rensar bort alla reklam-mejl, dubbelkollar att jag inte missat något mejl eller meddelande på Messenger eller Instagram. Nu har det iofs inte vällt in mejl – bortsett ifrån reklam då som alltid fortsätter med oförminskad styrka men allt är rensat och klart ✅

Det har däremot varit mer på Facebook och Instagram vilket är helt naturligt under ledigheter men nu är det ✅ på det också. Den kontinuerliga rensningen av bilder pågår också för fullt.. Nu är kanske inte det här det man först och främst förknippar med att rensa men oavsett vad det är man rensar så känns det alltid bra efteråt..Det var precis det här man önskade att man skulle slippa se när vi gick in i 2021.. Det är självklart inte något som man inte förstod skulle komma, på det ena eller andra sättet, men man vill verkligen inte se det. Men vi lär få stå ut ett tag till..Nu är det snart 10 månader sedan det åkte på munskydd för första gången. Vi har hela tiden kört med de där vanliga vita eftersom de sägs vara bäst.. Hade först lite svårt att tro att det är så för de är ju så ”enkla” men oavsett det så är de bäst.

Bytte ju nyligen till en lite utvecklad variant av den vi använt hela tiden. De är ju lite fågelnäbbs-lika men väldigt mycket bekvämare. Det munskyddet ska tydligen skydda både den jag möter och mig (så är det ju inte med de andra – de skyddar främst dem man möter). Kan ju låta lite ”korkat” men om alla har munskydd så skyddas ju alla..

Vi behövde nya munskydd så T var på apoteket och kom hem med svarta.. Då syns inte fågelnäbben fullt lika mycket och det är ju dessutom en efterlängtad förändring ✨


Eɴ ᴅᴀɢ ᴍᴇᴅ ᴍᴀᴊᴀ….En lördag i februari 2016 var jag och systerdottern Maja ute och gjorde stan ✨ Vi började med att få naglarna fixade i Sturegallerian och när vi var klara med det var det dags för shopping. Jag vet inte hur många butiker vi var i men många var det 😃

Den här dagen var ju en Eva & Maja dag där jag ville vara tillsammans med henne själv och förhoppningsvis även göra något kul för henne.. Hon fick välja kläder att köpa och visade verkligen sin väldigt fina sida.. Det var verkligen inte så att hon ville ha mycket- eller det kanske hon ville men hon sa det inte så jag fick nästan övertala henne ❤️

En sida som verkligen är fin och som man inte kan annat än uppskatta.. Inte så vanligt för de flesta tjejer i den åldern skulle jag tro ✨När vi var färdig-shoppade valde vi att gå hem till Banérgatan och på vägen stannade vi för att äta en sen lunch/tidig middag. Asiatiskt på Nybrogatan blev det – Sushi till Maja och något annat till mig. Jag tror att Maja förutom att hon är svårslagen när det gäller att vara en jättefin tjej så är hon helt svårslagen när det kommer till att äta många bitar sushi 😃Den här bilden fick jag av Maja när hon kommit hem där hon visade upp något av det vi köpt. Maja är ju enda tjejen bland kusinerna och det är alltid extra speciellt att ha ”tjejdagar” så jag hoppas verkligen att vi kan göra det snart igen ❤️När Maja och jag ”gjorde” stan så var svärfar hemma på Banérgatan och höll Karisma sällskap.. Då var hon inte gammal så vi lämnade henne aldrig ensam..Tillbaka till Maja.. Vi träffas ju sällan nuförtiden när vi bor här men i Kosta träffades vi såklart eftersom det var hennes mamma 50-årsdag vi firade.

Hon har blivit en riktig fotbollstjej som spelar med det egna laget, tränar med damerna och tränar ett lag med killar.. Sju dagar i veckan med fotboll och ändå hinner hon med skolan och har jättebra betyg. Man har ju inte alls samma betygssystem idag som på istiden när jag gick i skolan men Maja förklarade det som det är nu. Hon har betyg som jag inte ens varit i närheten av 😊

Det skulle vara så kul om Maja, när hon blivit lite äldre, kunde komma hit så att vi kan ”göra” stan här..


Dᴇᴛ ᴅᴀ̈ʀ ᴜɴᴅᴇʀʜᴀ̊ʟʟᴇᴛ….Har som planerat gjort ett riktigt ordentlig underhåll av hela mig idag.. Precis som det där med att rensa så är det så himla skönt med ett långt Hemma-SPA.. Den där söndags-feelingen håller i sig och kommer nog att göra det i någon dag till..Håller på att kolla upp hur man gör egen handsprit och har hittat ett recept.. Är så trött på de där vanliga som bara luktar sprit och vill ha något som doftar godare och kanske inte torkar ut händerna lika mycket. Tbc med andra ord..

Nu fixa det sista för att sedan avsluta i tv-soffan- kommer att bli en tidig kväll..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.