Lördag & El rosario….


Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Bara 12 grader men strålande sol från en fullständigt klarblå himmel så någon jacka eller så behövdes definitivt inte.. Mötte både en och två klädda i shorts & t-shirt under vår långa promenad.. Idag har jag kommit ihåg att fotografera lite också..

Vi åkte till El Rosario som ligger precis öster om Marbella.. det tar fem-tio minuter att köra dit men vi har aldrig varit där och gått runt i kvarteren så det gjorde vi alltså idag..SÅ fina villakvarter där det ena huset var olikt det andra.. Lugna, tysta kvarter och nära till havet – längst bort i bilden syns Gibraltar ✨Oavsett årstid så blommar det – Bougainville på varje mur och jag får aldrig nog av dem. Tycker att de röda och de rosa är finast..Ett hus var lite Mexico inspirerat så de hade planterat några kaktusar runt huset. Det är inte direkt varje dag man ser.. Det vi däremot såg var otroligt stora, gamla pinjeträd..Man får ju egentligen inte ha hundar på stranden men vi såg att andra hade det så då gjorde vi detsamma. Sanden är så finkornig och fin här – den är fin inne i Marbella också men här är de ett par snäpp finare..Det var en otroligt blå himmel och inte ett enda moln. Inget filter använt.. Strandrestaurangerna var stängda och det kommer de nog att vara ett tag till. De två vi såg verkade vara helt i min stil – enkla och som om de funnits där länge. Jag har svårt att se framför mig att det plockas fram en trendig inredning när det är dags att öppna igen för säsongen.. Får åka tillbaka i vår ✨Sandstranden fortsätter i ”oändlighet” och här i Östra Marbella finns de finaste stränderna med såå fin sand. Det finns också ”strandbitar” som har sanddyner och som ger lite svensk sommarkänsla..


Lånad bild men tagen i El Rosario


Det var inte så mycket som påminde om julen bortsett ifrån de här tomtarna som klättrade upp på ett hus – så fint ✨

En riktigt bra dag och vi var helt slut av all frisk luft när vi kom hem. Imorgon ska det vara precis lika fint väder så då ger vi oss ut igen. Ska vara rätt så trist väder onsdag-fredag så bäst att passa på när det är så här himla fint väder..


ᴀᴘʀᴏᴘᴀ̊ sᴛᴊᴀ̈ʀɴᴏʀ ᴘᴀ̊ sʟᴏᴛᴛ….Det är inte många gånger jag har rätt 😊 Det var såklart Ola Rapace dag som inledde Stjärnorna på slottet så jag ger det en chans nästa lördag istället.

Skulle ju ”avslöja” något helt annat om just Stjärnor på slott.. Under två säsonger runt 2015 hade Trean en slags variant av Stjärnorna på slottet som hette Realitystjärnorna på slottet eller något liknande.. Jag har aldrig sett det men kan tänka mig ungefär vilken kvalitet det hade.. Hursomhelst så skulle Victoria Silvstedt vara med i den ena säsongen.. Det var ”bara” ett problem och det var väl inte vad man kallar ett litet problem. Hon var helt övertygad om att hon skulle vara med i Stjärnorna på slottet och inte någon B-variant med dokusåpakändisar.. Produktionsbolaget fick lägga en hel del på tid på övertala henne att stanna kvar och genomföra inspelningen..Jag är ju inte den som kastar mig över dessertmenyn men det finns några efterrätter som jag verkligen gillar.. En av dem är marängsviss, om man bortser från svenska jordgubbar med riktigt god gräddvanilj-glass så är den godaste jag kan tänka mig.. Om jag tycker att det är riktigt gott så tycker T att det är galet gott.. Vi fick båda marängsviss när vi fyllde år som barn så det finns massa minnen från det också… Kanske jag skulle slå till och överraska T med en marängsviss som den på bilden.. Ser ju sååå god ut!Nu blir det serie.. Misstänker att det inte blir så sent, den friska luften tog som sagt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.