Green friday & A big surprise….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Innan jobbet igår så var jag på några ärende.. köpte det jag behöver för att få till julkorten vi ska skicka.. I morgon ska jag försöka få till dem så att de blir fina för att sedan skicka dem i nästa vecka..

Köpte även skosulor som säkert finns i Sverige också men jag har aldrig sett sådana.. De är upp till en viss storlek typ 45 och sedan klipper man av och provar då förslagsvis med en storlek större än man tror att man behöver och om det inte var rätt klipper man av en storlek till. Hur man ska klippa för de olika storlekarna är markerat på sulan.. De är väl inte världens bästa kvalitet.. Kinabutiken 😃Det är ju inte så ofta kommunikationen från butikschefen fungerar så där himla bra.. Inte i dag heller – när jag kom till butiken visade det sig att vi hade Green Friday (gillar att det hette Green Friday) med 50 procent rabatt på alla kläder och skor.. Med tanke på hur otroligt billigt det är normalt så blir ju priserna helt otroliga ✨

T & doggisarna hämtade mig som vanligt.. Då hade de varit på en lång promenad så vi åkte direkt hem..Det har blivit en riktig tradition med IDOL & Varma mackor varje fredag ✨ Kommer ju att bli riktigt tråkigt när IDOL är slut.. med tanke på att vi ändå inte kan gå ut om inte annat.. Men än så länge vet vi ju ”bara” vad som gäller till den 10:e december så det kan ju ändras efter det. Det ser så märkligt ut när vi åker hem efter 18.00 och allt är stängt.. Utom matbutikerna då..


BIG sᴜʀᴘʀɪsᴇ….Är det någonting man kan vara hyfsat säker på är att jag inte har rätt sådär varje gång som jag ska förutse resultat 😃 En annan sak som vi kan också kan vara rätt säkra på är att det finns en lag i Sverige som ofta är väldigt stark. Jantelagen..

Caspar inledde ju kvällen med att säga att hans framträdande skulle ta honom till final.. Det kan vara väldigt farligt.. ”Tro inte att du är något”, ”Var inte så självsäker” osv. Jag vet inte om den sk Jantelagen kan ha spelat en viss roll i resultatet.. Det kan ha påverkat hur det röstades men mer troligt så var folk så säkra på att han skulle gå till final så att de röstade på den de ville skulle vara i final tillsammans med Caspar.

Nu tror jag inte alls är Caspar är en person som har satt sig på några höga hästar och trott att han är bättre än någon annan. Han har helt enkelt kört sin grej.. De ord som Anders Bagge avslutade med om Caspars stora hjärta och han kunde glädjas så för andra tycker jag verkar stämma precis. Det har ju heller inte varit en IDOL-resa för honom i det perspektivet som det är tänkt., Han har ju varit lika bra hela tiden.

Sedan ska man heller inte bortse ifrån att människor älskar underdogs. Vem hade ifrån början trott att Paulina skulle vara en av finalisterna?Nu är det hursomhelst två tjejer i final.. Det har väl inte hänt sedan Marie Picasso och Amanda Jensen. Då fick man verkligen se bevis på det där med att människor älskar en underdog.. Vem av årets finalister som vinner beror på låtval/framförandet och vem som gör vinnarbidraget bäst. Om de gör det hyfsat lika bra vinner Paulina – hon har många fler ”fans” ✨


Aᴘʀᴏᴘᴀ̊ ғᴀɴs….Såg någon trailer om en ”Late Night Concert” med Carola och Miss Li.. Ingen koll på om den spelades in när de ökade antalet människor som fick vara publik eller om den är för tomma läktare.. Kombinationen känns lite annorlunda men det kan ju innebära att det blir jättebra.. Sedan såg man på IDOL att de var på Cirkus och då var det ju även Jill Johnsson som stod intill Carola så någon form av julkonsert blir det nog.. Lite annorlunda och fin bild på Carola btw….

Helt underbart när Caspar säger att han sett Paula de Tilde 😃


ᴀᴘʀᴏᴘᴀ̊ ᴀɴɴᴏʀʟᴜɴᴅᴀ ʙɪʟᴅ….


Men att mössan är köpt på Max Mara var tydligen omöjligt att inte informera om 😃

Det är inte mycket flashiga resor eller klädköp i exklusiva butiker längre för Blondinbella., Det har hon ju sysslat med väldigt frekvent ända fram till typ nu.. Nu är det verkligen ”back to basic” och att hon äntligen förstått att hon är på rätt plats i livet nu.. Hon har ju en podd med sin bästis Sheila som heter Isabella söker Sheila men som det verkar på hennes blogg så verkar hennes liv vara mer Isabella söker Isabella.. Det är ett sundhetstecken för henne ✨


Lᴏ̈ʀᴅᴀɢ….Lördag förmiddag = till Svenska butiken och till fransyskan för att köpa några hyacinter.. Efter det handla mat för helgen och när vi kommer hem blir det ”julkorts-pyssel”.. Hur det går med det återstår att se men det finns ju en enkel plan B 😃

Vi hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.