Myskläder & idioti….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Dålig nattsömn, ni vet en sådan där när man sover som i intervaller.. Blev en lite bok-lyssning i vaken-intervallerna så snart är jag klar med ”Jag andas, Alltså finns jag”. Om ingen dramatisk förbättring sker i slutet så blir det en väldigt svag trea.. Då har jag inte tagit någon som helst hänsyn till uppläsningen..

Det var trots allt rätt så mysigt med den där ”sömnlösheten” för det regnet smattrade och hundarna låg och sov intill mig ✨

Äɴɴᴜ ᴍᴇʀ ɪᴅɪᴏᴛɪ….När Trump-vänliga Fox News utropade Biden som vinnare i Arizona ska Trump ha blivit galen och ringt till medieägaren Rupert Murdoch och krävt att det skulle dras tillbaka.. Som sagt så vill han och tror han att han kan bestämma allt.

De har ju även ett konstigt system för hur valresultat rapporteras, det är inte som här med en valmyndighet utan det är de olika medierna som rapporterar. I övrigt så tycker de att han bör hantera en eventuell valförlust med elegans.. En överviktig elefant i en porslinsbutik är nog mer sannolikt..


Nog för att Trump & Co med all önskvärd tydlighet visat att ”det där med” Corona vare sig är farligt eller viktigt men man kan ju ändå inte bli att skaka på huvudet om Fox News uppgifter stämmer.

Donalds Trumps stabschef Mike Meadows har testats positivt för covid-19 ✅ Han deltog under valvakan utan munskydd trots att han visste om att han testats positivt ❓


Dᴀɢs ɪɢᴇɴ….


Nu är dags igen.. Den tredje processen på gång mot den gamle kungen Juan Carlos.. Den här gången gäller det suspekta ”svarta” kreditkort och nu är även den tidigare drottningen och några barnbarn ”anklagade” Man är dock väldigt tydlig med att det inte är någon i den nuvarande kungafamiljen som är involverad..


Kʟᴀᴅᴅᴋᴀᴋᴀɴs ᴅᴀɢ….Idag är det ”Kladdkakans dag” och det är ju något som t.o.m. jag skulle kunna ”svänga” ihop men nu kommer jag inte göra det eftersom jag tycker att det kan vara lite för sött. Många undrar hur jag kan tycka att något är för sött när jag älskar Coca-Cola.. Sanningen är att Coca-Cola inte är så sött.. Innehåller förvisso mycket socker men med andra tillsatser så blir resultatet inte sött.Det är ju faktiskt så att juice innehåller mer socker – förvisso fruktsocker men om räknar det i antal vanliga sockerbitar så har juice fler. Det skiljer säkert beroende på om det är apelsin eller morotsjuice osv. Jag har ett vagt minne av att Mamma någongång sa att den färskpressade juicen innehåller mer socker än den förpackade köpta. Det kanske stämmer ännu mer idag när utvecklingen mot mindre socker har fått fokus.


Apropå juice och fruktdrycker så är Brämhults produkter helt överlägsna tycker jag.. Deras Hallondryck ”is to die for” – tyvärr tror jag inte att hållbarhetstiden är så lång så att Svenska butiken kan ta in den..

ʙᴇғʀɪᴀɴᴅᴇ….Jag kan ibland ha lite svårt för Kristin Kaspersen. Varför vet jag inte för jag har ingen som helst anledning att göra det.. Men jag tror att det kan hänga ihop med att hon kan ses som lite ”präktig” – hon tränar dygnet runt, hon äter typ alltid rätt, hon skriver böcker som ska vara kloka (vilket de kanske är.. har aldrig läst någon) och så vidare. Det är helt enkelt en förutfattad mening jag har men inte något som jag lider av 😄

Hursomhelst så har hon skrivit en klok text till inlägget..

”Jag ser en bild på mig själv och första tanken jag får är ”men åh vilka vackra rynkor jag har runt ögonen, vad fin jag var med dom” Jag blev så innerligt glad över över den genuina och direkta känslan. För tänk vad jag måste ha skrattat mycket i mitt liv som gett mig dessa vackra rynkor. Och de minnena jag bär med mig varje dag eftersom de gjort så fint avtryck. Förstår inte varför man pratar om anti-aging . Är det något vi inte kan påverka så är det att vi blir äldre. Jag passar ju skitbra i mina rynkor. Snyggt tycker jag iallafall.

Kristin Kaspersen

Tʜᴇ ʟᴀᴜɴᴄʜ….


Häromdagen lanserades ju Charlotte Perrellis egna varumärke La Vie.. Har inte sett till några inlägg om att servern kraschat (😄) eller att det typ tackas till alla som beställt eller vad det nu kan vara för att kommunicera att det är en succé. Det behöver såklart inte betyda att det inte gått bra.. Jag kan misstänka att prisbilden är lite för hög.. beror iofs på målgruppen hon riktar sig till. Jag ska inte påstå att kläderna är dyra för jag har inte djupdykt i material och annat men klänningen på bilden kostar 2 000 kronor.

Med risk för att vara fördomsfull igen då.. om det först och främst är hennes fans som har det största intresset så kan 2 000 vara lite dyrt och några av plaggen är väl inte direkt sådana man använder ofta och om och om igen. Om hon däremot satsar långsiktigt så kan hon säkert etablera sig och nå en bredare målgrupp med en större plånbok..

ᴀᴘʀᴏᴘᴀ̊ ᴋʟᴀ̈ɴɴɪɴɢᴀʀ….


Stickade kläder har ju alltid varit självklart på hösten.. i år är det ännu mer stickade klänningar. De här från HM tycker jag är fina ✨ De priser de kan ha på HM är ju så otroligt låga i förhållande till mer eller mindre allt annat och de blir bara bättre och bättre på att ha snygga grejer..

Sᴋᴀ̈ʀᴘɴɪɴɢ….


Jag tror att många kan känna igen sig i att när man slår sig ner i soffan för kvällen så är det inte speciellt ovanligt att man gör det i myskläder. Det är nog inte heller speciellt ovanligt att de där myskläderna sett sina bästa dagar. Av någon anledning kan myskläder bli det man prioriterar minst kanske för att det ändå inte är någon annan som ser..

Men det handlar ju inte om vem som ser och inte utan om att känna sig okej klädd även i tv-soffan.. Det kan jag erkänna att det inte riktigt alltid är så.. en genomgång av de där myskläderna som hängt med lite för länge är på sin plats.. Sedan ett köp av något nytt, t ex någon av de här från HM..

Dɪɴɴᴇʀ….Ikväll blir det som planerat italiensk mat.. Spaghetti pomodoro med italienska köttbullar – enkelt och gott. Det där regnet som de flaggat för skulle komma idag har uteblivit så vädret har varit riktigt bra.. Stannade ändå hemma och fixade som planerat och hoppas att vädret är lika bra imorgon.

Nu fixa vidare och jag säger som ”vanligt” – händer det något nytt i valet kommer jag inte kunna hålla mig = nytt inlägg . Om inte så hörs vi i morgon..


Ha en fortsatt trevlig

Kʀᴀᴍ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴍᴀʀʙᴇʟʟᴀ 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.