Breakfast, departURe & LängTan….

Hᴇᴊ & Hᴀʟʟᴀ̊!

Vad är det som gör att när man vet att något är ”slut” så förflyttas allt till ett fokus på det man ska återvända till? Visst har jag längtat efter hundarna hela tiden nu när vi varit ifrån dem men inte på långa vägar lika mycket som nu. Nu när jag vet att vi snart är hemma igen.

Självklart har jag varit i nuet här och inte gått och tänkt på vilka jag inte är med eller var jag inte är.. Men nu längtar jag nästan ihjäl mig efter dem och jag längtar sååå mycket efter att se deras reaktion när vi ses.. Tänk om de trivts så bra på hundhotellet så att de inte vill komma med hem 😱

Gᴇɴᴏᴍ ᴅᴇʟᴀʀ ᴀᴠ sᴠᴇʀɪɢᴇ….Lite ”sovmorgon” idag och vi träffades vid 09.30 för frukost. Man var tvungen att boka tid så att inte alla skulle komma på en gång och det skulle bli massa köer.. Men den tiden passade oss bra. Jag har inte riktigt koll på hur många smoothies jag drack men jag kan lova att jag njutit av hotellfrukosten lika mycket varje morgon

Vi åkte i princip direkt efter frukosten, det var ju ett gäng timmar i bilen tillbaka till Stockholm.. Vi var tillbaka på Kvarnholmen runt 17-tiden. Vi hade tänkt och äta en pizza på ett ställe här som har otroligt goda pizzor enligt T men vi var så trötta (och mätta) att vi hoppade över det.. Det får bli en annan gång för jag vill gärna gå dit – kollade deras meny och pizzorna lät verkligen jättegoda 🍕Det soliga och vackra vädret kom på hemvägen.. Lövens alla skiftningar är verkligen fina och man skulle ju önska att de förblev så och inte föll av.. September här är ju precis som i Marbella en av årets bästa månader.. Sol och skogspromenader för att hitta kantareller är svårslaget – förutsatt att man inte hittar lite kantareller 😃

Apropå kantareller så blir det inga med i resväskan hem.. Vi behövde ju få ihop logistiken och det har ju varit supersnällt att låna ut bil (T’s ena syster), anstränga sig för att få ihop logistiken, frukostmat i kylen mm så det har verkligen underlättat massor för oss..


Bᴀᴄᴋ ʜᴏᴍᴇ….


Jag vet en hel massa om vad som händer i Spanien i allmänhet och Marbella i synnerhet.. Men en sak hade jag inte alls registrerat; formuläret som alla inresande till Spanien måste ha fyllt i och den QR-kod som ska visas upp. Hade inte Pappa frågat om jag hade koll på det så hade vi landat utan och fått massa strul så tur att man har en påläst pappa ❤️


Jag ser framemot morgondagen med skräckblandad förtjusning och jag tror inte att jag behöver förklara vad som är skräcken och vad som är förtjusningen 🐶🐶

Kʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴋᴠᴀʀɴʜᴏʟᴍᴇɴ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.