ANkomst & åteRförening….

Hej & Hallå!

Vi träffades 08.45 på Bygg-Ole i Nacka för att sedan köra u gemensam trupp.. Varför gemensamt kan man ju undra men det var för att T’s syster inte visste varvi skulle och för att vi skulle stanna och ”fika” ihop på vägen. T’s föräldrar körde inte från Stockholm utan ifrån sitt ”halvårshus” i Vitemölla.Vi skulle samlas klockan 15.00 men det är inte så lätt att planera exakt ankomst när det är en så lång resväg. Vi åkte med marginal så vi var framme 14.58 (pga Peters planerade bilkörning). Peter (Ulrikas man) hade dessutom fixat mackor, bullar mm som vi hade när vi fikade vid en badplats vid sjön Sommen (?). Så mycket godare och trevligare än att stanna på en usel vägkrog eller tråkig Mc Donalds.

Det har varit T’s mamma som planerat, framförallt morgondagen då Cilla ska firas. T’s syster Ulrika hade planerat det mesta av den första dagen/kvällen. Vi är ju 13 personer och det ska planeras allt ifrån olika rum till ”program”.


Aɴᴋᴏᴍsᴛ….Efter drygt 40 mil så ”landade” vi i Kosta och på Kosta Boda Art Hotel. Här har vi aldrig varit förut och det är verkligen ett annorlunda med allt sitt glas. Det var sååå kul att se alla igen – det var verkligen länge sedan (mest för mig) ❤️
Alla rum är designade av 17 olika konstnärer, Ulrika Hydman Vallien är en av dem. T och jag fick ett rum designat av Kjell Engman med inslag av.Efter incheckning gick vi till SPA & Relaxavdelningen för lite bad & relax.. Gjorde oss iordning och samlades för ett glas cava innan det var dags för middag 19.30. Eftersom vi är 13 personer fick vi sitta vid två olika bord men det funkade jättebra eftersom det ena bordet var 9-18 år och det andra vuxna ✨


Sᴜᴘᴇʀɢᴏᴅ ᴍɪᴅᴅᴀɢ….


Det var en riktigt god middag som jag försökt fota.Pilgrimsmusslor till förrätt ✨


Rådjur till varmrätt men det var helt omöjligt att få till en vettig bild.. Väldigt gott var det hursomhelst ✨


Chokladmousse med svartvinbärssorbet & björnbär till dessert – men som sagt så är jag ingen riktig dessertälskare så när den serverades var jag mätt.. Men åt lite och den av absolut god ✨


Iɴᴛᴇ ᴠᴀʀɪᴛ ɴᴀ̊ɢᴏɴ….


Jag har verkligen inte varit någon aktiv fotograf ikväll.. Det får jag kompensera i morgon så att vi får med oss lite minnen ✨ Jag lägger aldrig upp bilder på andra på bloggen utan att ha kollat med dem först så vi får se vad som kan hamna här..


Tog två bilder ikväll och fick ok att lägga upp dem😃Anders – födelsedagsbarnets man ✨ (som hämtade oss på Arlanda..


Fina Maja – födelsedagsbarnets dotter ✨


Imorgon samling för frukost klockan 09.00 sedan ska vi återvända till SPA & Relaxavdelningen ✨

Kʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴋᴏsᴛᴀ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.