Tomten, bocken & monda….

Hᴇᴊ & Hᴏʟᴀ!
När du läser det här är vi troligen på väg mot Sverige och Stockholm.. Tittade på väderprognosen för helgen och det ser väl tyvärr inte alltför kul ut men nu åker vi ju inte för vädret..

Lite lite orolig efter att ha läst om eventuella ”familje-restriktioner“ etc i Stockholm (som ju då indikerar att man tror på en fortsatt ökning och beslut ska tas inom några dagar) och att det ska påverka att vi får komma in i Spanien igen.


Eᴛᴛ sᴛᴏʀᴛ ᴀɴsᴠᴀʀ….Vi lämnade hundarna igår vid 18-tiden för vidare transport till hundhotellet i Monda som drivs av kvinnan på bilden. Det är Mercedes som har rekommenderat henne och hon verkar vara en otroligt kunnig djurvän. Antagligen har hon aldrig haft några jobbigare ”kunder” och då menar jag inte hundarna 😊

Att Karisma är så himla nyfiken och därför kan vara rymningsbenägen och att Tintin tror att han är störst i världen och alltid ska skydda Karisma har hon hört – inte bara en gång….

Karisma är ju otroligt social och älskar alla människor medans Tintin är väldigt tuff. Det är ju inte många dagar som de varit utan både mig och T och nu var det nog mer än 1,5 år sedan. De två första dagarna får de vara i en egen liten inhägnad trädgård för att sedan få komma ut till de andra. Det är ju nästan som inskolning på förskolan 😄 De små hundarna sover inne i huset medans de större sover i en separat byggnad.De är världens finaste hundar och jag kommer att sakna dem galet mycket nu under Sverigeresan. Vi kommer att få ett WhatsApp varje kväll med foto och kort info. Här behövde de inte ta med sig pyjamas men däremot något de tycker om så Karisma fick med sin ”favorit-mjukis” och Tintin som inte är så mycket för leksaker sin stora gulrandiga kudde ✨ Dom kommer antagligen att ha det hur kul som helst och få springa fritt på de stora inhängande området och jag sakna dem väsentligt mycket mer än tvärtom 😃


Hᴜɴᴅʜᴏᴛᴇʟʟᴇᴛ ɪ ᴍᴏɴᴅᴀ…


Hundhotellet ligger ju i Monda (som inte ska förväxlas med Ronda).. Det är ungefär 1,5 mil till Monda som inte är någon storstad direkt, det bor 2 523 personer här..


Det finns också ett hotell ”Hotel Castillo de Monda” som ska vara väldigt fint. Inte fint i bemärkelse lyx, marmor och kristallkronor utan vacker, charmig andalusisk lyx ✨Ett hotell helt i min smak 😃 Man behöver absolut inte vara hotellgäst för att åka dit, det är många som åker dit för en lång lunch på deras stora terrass. Massor av grönska och utsikten över de typ lite böljande kullarna och bergstopparna….


Gɪʟʟᴀʀ ᴊᴜ ɪɴᴛᴇ….Jag är ju inte speciellt förtjust i att flyga.. eller om sanningen ska fram så är jag inte förtjust alls.. Förr när jag flög mycket i jobbet var jag helt oberörd men sedan var det den där flygningen mellan Helsingfors och Stockholm.. Men det tar vi en annan gång….Bara att försöka förhålla mig till det här…

Gɪʟʟᴀʀ ᴊᴜ ɪɴᴛᴇ ʜᴇʟʟᴇʀ ʀɪᴋᴛɪɢᴛ….Julshow på Hamburger Börs med Måns Zelmerlöw och Per Andersson.. Ingen hemlighet att jag tycker att den senare är ”too much” – kan Måns lite mer seriösa sida väga upp? Det riktiga hoppet står ändå till Edward af Sillen som är regissör. Otroligt duktig och har bl.a. regisserat Pernilla Wahlgren har fått hybris.. Finns ju en risk nu när smittspridningen ökar i Stockholm men förhoppningsvis har man kommit till bukt med det till dess..


ғᴀᴍɪʟʏ….


Majas alfabet

Kommer ni ihåg det där om att längta hem innan man åkt? Det gör jag inte men jag längtar efter hundarna innan jag åkt 🐶🐶 Det ska bli jättekul att tillbringa en helg med hela T’s familj och träffa Pappa & min syster ❤️

Vi hörs med en första Sverige rapport snart ✨


ᴋʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.