Stockholm i mitt hJärta….

Hᴇᴊ & Hᴀʟʟᴀ̊!

Redan på morgonen var ju T ”tvungen” att skicka ett litet WhatsApp för att kolla att allt var ok och hur natten gått.. Allt hade gått hur bra som helst, hon har skickat några bilder och en liten film. De ser verkligen ut att ha det bra ❤️ Det var verkligen annorlunda att vara hemma utan dem igår kväll..

Vi kom i väldigt god tid till flygplatsen. Inte för att vi trodde att det skulle vara några slingrande köer men det är alltid bra med lite tidsmarginal.

Som ni kan se så möttes vi av en mer eller mindre folktom flygplats. Ingen person före vid incheckning, ingen person före vid säkerhetskontrollen. Det är ju faktiskt lite skrämmande..

Äɴɴᴜ ᴍᴇʀ sᴋʀᴀ̈ᴍᴍᴀɴᴅᴇ….

Smittspridningen fortsätter och Pedro Sánchez pratar nu om ett allvarligt läge. Hos oss på kusten är utvecklingen fortsatt hög tyvärr….

Dᴇᴛ ʟᴀɢᴀs ᴍᴀᴛ….

Började titta på Kockarnas kamp igår men såg inte hela eftersom vi höll på att packa och fixa. Jag tror nog ändå att den andra varianten; Decenniets mästerkock kommer att vara roligare att se.. Hade ju ingen koll alls på de tävlande innan programmet och har de väl inte nu heller men jag tror att Jenny (som gjorde en variant av koreansk/svensk rätt) kommer att gå väldigt långt. Kanske hela vägen till och med.. Sigrid däremot tror jag kommer att åka ut bland de två-tre första. Men hur många gånger har inte jag haft fel 😃

Ännu en effekt….

Det var som sagt folktomt på flygplatsen och vi landade 26 minuter för tidigt.. Helt klart en Corona-effekt eftersom vi taxade ut fem minuter för tidigt, så fort boarding completed ”annonserades” ut..

Nu är vi på plats på Kvarnholmen – skriver mer om resan och annat i morgon ✨

Kramar från mig i Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.