Diamantbröllop & Maränger….

Hej & Hola!

Jag hoppas att alla är mitt uppe i planering eller firande av midsommar nu när jag lägger upp det här inlägget. Så av den anledningen blir det ett kort inlägg idag och så ett ”vanligt” på lördag.

Det går en vind över vindens ängar, det fläktar till i en tyllgardin”

De är så vackra de raderna och det är också hela visan. Den ”poppar” upp rätt ofta när jag ska sova eller när jag vaknar men jag får nog ändra i texten lite..

Det går en vind över våran trädgård, det fläktar till i en spetsgardin”

Bortsett från spetsgardinen så blir det helt enkelt inte lika vackert..

Gʀᴀᴛᴛɪs & ʜᴜʀʀᴀ ❤️

Idag är det firar svärföräldrarna Diamantbröllop ❤️ T”s systrar med barn är nere på Österlen och firar med dem. Ulrika har hus precis i närheten, i Kivik som ligger två km från Vitemölla.

Mina maränger blev goda (kanske lite för söta men det funkar..) men jag hade ju ingen sprits så vackra är dom inte.. Men en tillräckligt bra Eton mess blir det nog..

De senaste dagarna har 100 000 munskydd och lika många flaskor med handsprit delats ut. Vår otroligt aktiva borgmästare var självklart med på en av utdelningsplatserna. Hon är med precis all sannolikhet inte med en hel dag men det är ovidkommande. Det viktiga är att hon är där, visar alla volontärer sin uppskattning och visar alla invånare vad som görs. Fem plus till henne i vanliga fall och nu under pandemin så räcker inte det ✨

Det blev vare sig någon Ernst eller något mord i Helsingör. Det blev jobb istället och jag fick klart ytterligare en artikel ✨

Eftersom jag är klar med veckans jobb med skrivandet så kan jag lägga all tid på att fota tillsammans med T. Listan är klar över vad vi behöver fotografera och ha som komplement.. Vi kommer att ta med hundarna så att de får vara ute riktigt länge..

Midsommarklänningen hänger färdig på en galge och nu dags för sista ”fixandet” inför vårt alldeles egna midsommarfirande 🍓

Önskar alla en riktigt trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.