Bb update

Ja, att hennes mamma anmält den timslånga podd-intervjun i P1 till Granskningsnämnden med motiveringen att den är kränkande och skadar två familjer enbart för att det passar hennes agenda skulle väl få vem som helst att må uselt och skämmas..

Men samma dag som det började skrivas om det på bla Bloggbevakning så gick hon glatt ut och började med ostron på Sturehof för att sedan gå vidare till Oaxen..Bilder på sig själv och hur lyxigt hon har det..

På Oaxen, som tillhör en av stans absolut dyraste restauranger åts det fin middag och dracks chablis..

Dagen efter…. uppvaknande?

Inlägget är lite osammanhängande för det verkar som om podden spelades in på eftermiddagen.. Det mest intressanta är nog att hon plötsligt rekommendera böcker för att uppmärksamma #blacklivesmatter. Hon har knappast hunnit läsa dem men det här ligger i linje med hennes sedvanliga beteende.. När något dåligt kommer upp om henne så kommer hon upp med något bra. Sant eller inte spelar inte så stor roll..

Hon tränar på, måste såklart visa att det minsann ingår kläder när hon kommer för att träna och att hon har en Chanelväska.. Hur orkar hon? Och hur orkar jag skriva om det?

Fotograferingen för mama.nu har hon lagt upp på Instagram och Instagram stories ett gäng gånger.. Men med tanke på den där anmälan så visar hon ju inte upp en så härlig familjebild så det kanske dröjer lite innan ”reportage och bilder” dyker upp..

Hon är verkligen entreprenör ända ut i fingerspetsarna – men verkar lite klokare nu trots allt.. Men ingen kan ta ifrån henne, drivet och en hel del förmåga – men hon lyckas inte alltid förvalta det..

PR-geniet..

Löwengrips PR-geni ger henne gratis reklam på kultursidorna” – Anna Axfors, Göteborgs-PostenNär Isabella Löwengrip öppnar upp sin ångest och sina tankar om döden – och medierna skriver så tycker Anna Axfors att hon borde få ett pris för hur hon fått seriösa medier engagerade i hennes nya ”ärliga” persona trots den förutsägbara storylinen.. Man kan ju inte annat än att hålla med.

Nu tar jag stycken ur Anna Axfors artikel..

Mycket snart efter kraschen börjar hon läsa seriös kultur (t.o.m. citera filosofen Simone Weil på Instagram), får elchocker mot depression och bestämmer sig för att leva simpelt.

Mörkret är ju det enda alternativet nu. En entreprenör värd namnet ser såklart att jet-set livet inte är gångbart nu – och vem vet om det någonsin blir det igen.

Löwengrips blottande av sitt ”vanliga” jag i intervjun i P1 har fått kulturskribenter att omfamna henne. De konstaterar visserligen att det kan finnas kommersiella baktankar, men ändå..

I intervjun berättar Löwengrip om sin trasiga barndom och depressioner. Ida Ölmedal skriver i Sydsvenskan den 22/5 att hon pratar om intervjun med sina vänner i flera dagar och drar slutsatsen att det är för Löwengrips smärta. I en krönika i Aftonbladet den 20/5 berörs Tone Schunnesson av Löwengrips tankar om döden, som är något som inte ens går att sälja.

Löwengrip har aldrig gjort någon hemlighet av ätstörningar, ensamhet, svårigheter med kärleksrelationer och vänner. Men nu passar det imagen extra bra att trycka på ”må dåligt knappen” Kanske inte bara för att lansera den nya ”personliga” podden med bästa vännen Sheila som Leonidas Aretakis antyder att det är i DN den 25/5.

Snarare är det tvärtom podden är en del i lanseringen av nya djupa och seriösa Isabella, en Isabella som kommer att fungera som varumärke även på sikt. Och vi snyftar med.

Blondinbella – Kulturskribenterna 1-0

Blondinbella – Anna Axfors 0-1, hon ger all cred till Blondinbella för att hon lyckas få medierna att alltid skriva om det hon vill (iallafall nästan) men visar att hon inte för en sekund tror på den nya Isabella Löwengrip…..

New episode….

Nytt avsnitt av podden, som tappar lyssnare efter varje avsnitt (iofs bara tre som sänts) men den här gången kommer antalet lyssnare att öka, definitivt.. Varför? Anmälan så klart, men den kommer antingen inte nämnas eller viftas bort. Eller så har jag helt fel och hon är så ärlig som hon säger att hon ska vara..

Vi får helt enkelt se ✨

Lyssna kommer jag såklart att göra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.