What a wonderful day….

Hola!

Idag är vädret helt fantastiskt – 26 grader i skuggan och inte ett moln..

Dagar som denna och det tråkiga vädret vi haft under karantänen är som bortblåst och nu ser vi fram emot en lång och härlig sommar.

Trots att mer än halva Spanien nu gått in i fas 1 ser det positivt ut. Igår var det ”bara” 59 rapporterade dödsfall. Det är knappt man ”vågar” gå in och titta för man är ju rädd att det plötsligt ska börja dyka upp högre nivåer igen.


Ny upptäckt..

Precis vid ”bågen” in till Marbella ligger det en liten ”campingplats” som jag aldrig sett förut. Såg den när vi körde förbi så jag hann inte riktigt se men det stod iallafall ett antal husbilar och sedan var det en liten väg (bilfri) ner till vattnet. Från husbilen till vattnet och stranden tar det nog ca 2-3 minuter. Får väl åka dit och utforska någon dag..

Vi var på väg till vår ”vanliga” handelsträdgård när jag så den lilla campingen. Vi kom fram till Handelsträdgården bara för att konstatera att den var stängd. Det pågick en renovering och allt var tomt men det är ju inte direkt något finsnickeri eller så som ska till innan de öppnar så de kan nog öppna rätt snart. Anledningen till att jag tror det är att det stod leveransbilar med bl.a. krukor och palmer utanför. Det vore ju helt galet att renovera precis i deras högsäsong om de inte öppnar snart, kan ju iofs skett något som gjort att de blev tvungna.

Vi letade då efter den handelsträdgård som Christina rekommenderat och den såg så fin ut. Blir ett besök dit imorgon, vill gå runt och botanisera och välja och för det räckte inte tiden till just då.

Det är absolut omöjligt att förstå varför vissa vinkas in till sidan och blir tillrättavisade. Det tycks ske lite väl godtyckligt ibland. Men man märker hur människor rent generellt slappnar av, man byter inte längre sida när man möter någon, antal personer med munskydd är inte fullt lika många längre osv.

Det här är något vi möts av och som vi inte sett på väldigt länge… (Öppet)

Bröllopsbilder..

Jennie Hammar gifte sig som sagt i helgen och jag älskar ju bilder från bröllop ❤️ Brudbuketten är ju helt fantastisk!

Mellan varven….

Jag följer ju ett par svenska och lantliga inredningskonton på Instagram. Vissa har verkligen en så bra känsla för att förmedla den svenska bondromantiken och dess charm. Hur härligt ser det inte ut med en trädgårdsfest i gräset under enklast möjliga förutsättningar? Underbart och jag hade gärna suttit där.. men tyvärr kan man ju inte alltid lita på det svenska sommarvädret.

Läste någonstans om hur mycket antalet googlesökningar ökat på ord relaterade till båt, det och att hyra stugor kommer nog att få en riktigt bra sommar..

Skrev ju om huset i Göteborg häromdagen – det här byggs tydligen i Stockholm och en lägenhet lär knappast vara speciellt ”billig” per kvadratmeter.. Undrar hur det går för alls de här lyxprojekten nu i sviterna av Corona.

Oscar Properties var ju illa ute långt innan och än värre är det tydligen nu.. Är inte helt insatt men vet att han tidigare beställt en båt.. Prislapp 282 miljoner kronor. Den är såklart avbeställd men han krävs på kostnaden för ritningen. Kan ju låta ok men kostnaden för ritningen är 1 miljon kronor.. Herregud!


Vi hörs kanske senare – nu jobba vidare!

Kramar från mig i Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.