Uppbrott och Bröllop….

Hej & Hola!

Det blev en ordentlig promenad igår vid 20-tiden. Även om den riktiga värmen inte kommit tillbaka så var det skönt. Det gör en så otroligt gott med den där kvällspromenaden. De första dagarna ”flåsade” typ hundarna, konditionen var inte på topp efter alla dessa veckor med 100 meters promenader. Men nu har det gått över och konditionen är mer eller mindre tillbaka. Det är så charmigt att se hur de reagerar när de ser strandpromenaden och havet 💙 Vi kan promenera i ett villakvarter men när det öppnar sig och vi viker av mot havet får de inte bråttom nog den sista lilla biten. Trodde inte någon kunde älska havet lika mycket som jag….

Imorgon öppnar t ex Casa….

Nu har det börjat dyka upp en och annan Instagram annons om att de öppnar butiken i morgon. Det kommer nog att vara en väldig massa butiker som har rea, verkar vara så även i Sverige. Här har de ju haft stängt i typ 10-11 veckor utan en krona i intäkt och massor av människor har ju förlorat jobbet osv. Inte en helt lyckad kombination.

Jag har tänkt lite på det där med om de kommer att ha något vidare sortiment i handelsträdgården. Det som de hade då i mitten på mars har de väl skött så att det kan säljas men det dröjer nog iallafall en vecka innan de får in nya sommarblommor. Vi får åka dit och kolla helt enkelt.

Helgvädret har inte varit fullt lika bra som prognosen visade för några dagar sedan men om man tittar idag så ska hela nästa vecka se riktigt bra ut ☀️

Camilla Läckberg kastade sig som vanligt ut (absolut inget ont i det) och gav uttryck för sin syn på Paolo Robertos beteende. Det är otroligt hur det svämmar över med synpunkter och ilska både mot honom och mot TV 4 som lät honom att på bästa sändningstid ”sitta och tyck om sig själv”

Nog om det och över till Vingar av silver.. Jag har ju hunnit lyssna ett bra tag till nu och ja. det är positivt att bokens huvudperson Faye inte agerar på det som kvinnor förväntas göra. Inte accepterar att inte ses och värderas på samma sätt som en man etc men vissa delar som t ex ”hon tog sin Birkinväska och reste sig från bordet” – det är väldigt omnämnande av de allra mest exklusiva kläder, väskor som finns. Det har inte undgått någon av Faye har enormt mycket pengar så viss sådan information känns som att den kommer lite för ofta. Men syftet är kanske lite som Blondinbella alltid velat vara; Någon som andra ska drömma om att vara.. Ja, så är det nog. Bortsett då ifrån vissa lite väl olagliga saker som Faye har på sitt samvete när hon utkrävt hämnd. Men hämnd är nog något många tänker på men aldrig gör något åt. Använd framrutan, den är större istället för backspeglarna det mår man nog bättre av.. tror (och tycker) jag..

Som vanligt har jag skrivit mycket under helgen och även korrekturläst. Jag två mindre delar att justera och sedan ”korra” sedan känner jag mig nöjd med hemsidan. Nu är det ju definitivt inte så att man gör en hemsida och så är den skriven i sten. Man uppdaterar ju när man vill och vi kommer även att ha en specifik flik ; Aktuellt för löpande inlägg och information. Det hade vi planerat redan när vi började planera sidan men det känns ju extra aktuellt nu att kunna informera om hur bostadsmarknaden mm utvecklas.

Vissa saker ❤️

Vissa saker är svåra att ersätta.. saker som verkligen kan sakna nät man bor här.. Utöver familj och vänner då alltså ❤️

Det allra mesta av det som kan sakna finns ju att hitta i Svenska butiken, som t ex filmjölk och OLW’ ostbågar (Estrellas går bort..) Det är inte så dyrt som man kanske tror att köpa de här svenska produkterna, vissa kan vara det men de mer vanliga är det inte. Är hursomhelst glad över att de två som finns här finns och att det är öppet året runt..

Uppbrott..

Eric Saade & flickvännen Nicole Falciani skulle ha gift sig nu i maj/juni i Italien. Men det satte Corona stopp för och tydligen även Eric för nu har han brutit upp..

Extra tråkigt eftersom hon designat sin brudklänning och en del för Bubbleroom.,

Tvärtom….

Från Jennie Hammars Instagram

Jennie Hammar förlovade sig förra året och de hade tänkt sig ett stort bröllop i år de oxå.. Men även här sätter Corona stopp men de gifte sig ändå, igår vilket var klart tidigare än de tänkt sig men magiskt var det ✨

17:e maj..

De nationalistiska norrmännen fick fira på ett helt annat sätt än vad de är vana vid men inget hindrar nog en norrman från att fira nationaldagen 😃

Inte hängt med….

Det har ju byggts ett enormt ”torn” i Göteborg med hotell, restaurang, sky-bar och en massa lägenheter. Många av lägenheterna har en otrolig utsikt över Göteborg. En linbana planeras för att de boende snabbt ska kunna ta sig in till city så det byggs upp en helt ny stadsdel kan man säga..

Men att en lägenhet i Göteborg skulle kunna kosta 62 miljoner kronor har jag helt missat och jag undrar hur försäljningen går.. Det är såklart inte alla som är så dyra men det är knappast någon som inte är att betrakta som grymt dyr med Göteborgs-mått mätt..

Från den vanliga kvällspromenaden 💜

Imorgon – first day out!

Kramar från mig i Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.