Kanelbullar & verkligHet….

Hola!

Dag 33 och nu läser vi om att Spanien planerar för en stängning av gränserna över hela sommaren.. Herregud, hur ska det gå för orter som Marbella. Nu har väl Marbella ett litet plus och det är att det är väldigt populärt hos Madridborna. Men vad är väl karantän och allt vad det innebär mot alla människor som mister livet, alla som mister anhöriga? Ingenting.

Kändes lite overkligt att läsa om Adam Alsings bortgång i Covid-19. Inte för att det på något sätt spelar roll om det är en 51-årig känd person eller en 51-årig elektriker men det blev påtagligt på något sätt. Även om det självklart finns ett ansikte på den 51-årige elektrikern så känner jag ju inte till det. Men han lämnar sin familj och sina vänner i precis lika stor sorg och saknad.

Här ligger antalet rapporterade dödsfall rätt stabilt runt 550 per dag, men som sagt ingen som riktigt tror på/har koll på rapporteringen..

Har lite kanelbullar i frysen (jag erkänner, de är köpta) och i morgon tinar vi några bullar, hoppas att solen skiner lite och dricker te och äter bullar på terrassen. Som tur är har vi iallafall några stolar på terrassen även om den är långt ifrån färdig. Hade ju varit extra trevligt om vi hade haft en termos och kunnat fika i skogen ✨


Vi behöver dessutom sol av praktiska skäl. Jag tvättar allt som vi packar upp och som varit nerpackat på lagret hos Therese. Allt från gamla lägenheten tog vi såklart hit rent så det behöver vi inte tvätta..

Men det kommer ta ett gäng dagar innan tvättkorgen gapar tom..

Jag undrar hur Åsa Ingrosso gör för att få sina tre små söta yorkshireterrier att sitta så fint när de fotograferas. Ett tips är nog att hon håller lite mat framför dem, troligt eller hur?

Apropå söta, hur fina är inte de här servetterna från Drömhuset på Värmdö? Det är verkligen något som inte finns här, en jul hittade jag några fina annars är utbudet riktigt trist..

I dessa tider får alltid några lite udda idéer, som t ex att skapa ett munskydd med sin (eller någon annans) hund som motiv.. Tror jag fortsätter med apotekets..

Blir väldigt kort nu för jag har skrivit lite inlägg gör mitt externa uppdrag och tänkte ta frisk luft (100 meter..) med hundarna.. Återkommer kanske senare ikväll, eller så blir det imorgon 🧡

Kramar från Marbella! 🍉

2 reaktioner på ”Kanelbullar & verkligHet….”

  1. Hej!
   Jag antar att du menar munskydden med hundar? Jag har sett dem som Instagram annonser så jag har tyvärr inte någon koll. Jag vet att Camilla på bloggbevakning hade med dem i ett inlägg för ett tag sedan, hon kanske har bättre koll. Du når henne genom att mejla till kontakt@bloggbevakning.se

   Hoppas att hon kan hjälpa dig!

   Hälsningar
   Eva P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.