Hotellen stänger!!

Hola!

Dag sex på Lockdown och heldag två i nya lägenheten. Det känns jättebra här och framförallt är sovrummet så mycket ljusare och bättre och sängen är dessutom så mycket skönare än den gamla ✨ Från sovrummet som ligger på övervåningen går man rakt ut på den stora terrassen (därnere är det ”bara” en balkong. Men man får plats att sitta och äta även på balkongen därnere.. Men inte mer än typ max fyra personer.,

Det kommer att vara den perfekta frukostplatsen eftersom det är morgonsol där.. Har beställt lite varor från Svenska butiken som vi ska hämta imorgon. Bland annat vaniljyoughurt för i helgen ska det bli fruktiga och nyttiga smoothie bowls.

Det är ju jordgubbssäsong nu och de är så goda och otroligt billiga.. Har ju ofta järnbrist och då är det perfekt att äta jordgubbar 🍓 Åter järntabletter på vintern..

Kommer att gå i mycket myskläder här hemma – ska kolla på HM när Lockdown är över, sett en del Instagram annonser och sett lite fint., Skulle vilja ha iallafall ett nytt set.. På sommaren är det ju helt andra svepande kjolar och sommarloknande kläder som jag älskar att ha på mig..

Vad händer med fastighetsmarknaden?

På kort och mellanlång sikt kommer det nog vara lugnare på fastighetsmarknaden vilket innebär att man troligtvis kan göra bra klipp.. Men då får euron bli lite bättre.. 11,30 igår (!) Det är nog mycket som kommer vara annorlunda åtminstone under hela 2020.. Mycket semestrar i Sverige är ett exempel tror jag.

Men en semester i Sverige är inte att förakta..

Vill åka hit..

Jag skulle verkligen vilja åka till Marienlyst Strandhotel i Danmark.. Men just nu är det ju inte direkt läge att tänka på något sådant..

Hotel Shut down..

Att stränderna är stängda är ju inte något nytt men idag kom ny information;

ALLA hotell stänger längs hela Costa del Sol. Vissa hotell kommer att användas som sjukhus och vårdplatser. Att den här Lockdown perioden enbart skulle vara i två veckor kan vi nog inte hoppas på..

Haircut..

Åsa Ingrosso på den svenska tidningen Ön’s senaste omslag..

När hon blir rastlös brukar hon göra någon förändring som att måla om eller så.. Nu flyttade de ju in i ny lägenhet för tre veckor sedan så att måla om är ju knappast aktuellt. Så då klippte hon av sig håret.. Själv.. alla frisörer har ju stängt.. Det blev otroligt fint tycker jag. Jag hade redan klippning.. Inte något avancerat utan bara topparna och liite mer. Vill att det ska kännas och se tjockare ut.. Klipper mig däremot inte själv.. T står för det, han är faktiskt bra på det ❤️

Nytt litet uppdrag..

Har visat den här bilden tidigare.. Kontaktat henne som tagit den.. Kommer att bli en fototavla här hemma och kanske även användas på hemsidan. Hon blev jätteglad och jag fick självklart använda bilden ✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *