Toapappersskam och bakad potatis..

Hola!

Lockdown dag fem.. Det är nog ingen som tror att den tar slut dag 14 som tidigare aviserats.. Kan inte påstå att jag ”lider” för jag har att göra. Väsentligt tråkigare för Pappa, speciellt som de dessutom ställt in typ all sport som han annars brukar titta på.

Han har därför bestämt sig för att åka hem (😥). Han åker hem med SAS den 27/3. Vare sig Norweigan eller Ryanair flyger till och från Malaga från måndag. Trodde att biljetten skulle vara svindyr eftersom det bara var åtta kvar men lyckligtvis var den inte det. Läste på Svenskar i Marbella att vissa sålt flygbiljetter till inställda plan. Hoppas att de inte visste det när de sålde annars ger man ju upp om mänskligheten.. Men tyvärr verkar det som att vissa drar nytta av situationen.

Att spola gatorna med högtryck tillhör vanligheterna, det görs året om.. Men inte i den här munderingen. Det är verkligen Lockdown här i Marbella..

Nu när Pappa åker hem så kommer ju inte min farbror heller.. Han skulle kommit runt 20:e april. Lite tråkigt, men men ✨

Kan inte riktigt släppa de där fjärilarna.. Dom hade blivit fina i just en sådan här glaskåpa på vårt matbord. Men med annat än mossa i botten för det känns väldigt icke spanskt..

Snyggt Powerwalk set ❤️

Soffbord..

Vi har inget soffbord.. Eller rättare sagt det soffbord vi har på lagret i Magna är alldeles för stort. Det får vi ha på terrassen (även om det är ett innebott). Får olja och hålla efter det och plocka på vintern alternativt lägga på typ en vaxduk då..

Det här är egentligen sideboards men vi kan som sagt inte ha ett för stort bord.. Får leta runt tills vi hittar ett bra.. Fick ett tips om gamla byråer etc. En butik i Málaga men de har tydligen en hemsida så jag ska kolla imorgon. Jag vill ju typ köpa loppisfynd..

Food..

På lördag kommer Pappa, sedan åker han ju i princip hem så det blir ingen påskafton med honom här. Det blir nog sommarstugan med min syster istället skulle jag tro.. Hur länge sedan var det inte som man åt bakad potatis? För egen del var det evigheter sedan iallafall.. Ännu längre sedan med någon fyllning.. Men till kött är det ju faktiskt gott med bakad potatis och smör (persilja, vitlök eller något annat..) Det får vi äta någon dag när det är köttdag..

Fick btw tips av en läsare att följa Lindas bakskola nu när jag ska bli huslig och börja baka så det ska jag såklart göra! Tack Malin 💞


Om jag har massa stav/grammatiska fel så beror det på att läsglasögonen är därnere och jag är så trött så de får ligga kvar där.. 😴 Väldigt fin hemma- pyjamas dress btw..

Vädret ska vända liite inom de närmsta dagarna. Jag är så blek och skulle behöva en timma per dag på terrassen och få lite sol på nosen..

Kramar från ett molnigt Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *