Tandvärk och en tårta..

Hola!

Idag har jag haft tandvärk.. det är typ den värsta värk man kan ha tycker jag. Det är en molande typ som inte är jättestark men tillräcklig och den har dessutom varit konstant sedan jag vaknade..

Har skrivit och skrivit, tre långa artiklar/inlägg har det blivit igår kväll och idag. En lång artikel/artikel är runt 1 000 – 1 200 ord, klart mindre än en större tidningsartikel men i blogg/hemsideformat är det mycket.

Jobbade som vanligt i butiken och var hemma igen vid 20.45, dödstrött! Den här veckan har verkligen både gått i 180 och varit innehållsrik. Jag skulle ju berätta något skrev jag ju häromdagen och det kommer jag alldeles strax att göra.. Under helgen 🧡

Har slarvat lite med maten de senaste dagarna 😔 Det kan bli så ibland när det är hundra bollar i luften att jag inte blir hungrig. Nu ska jag tänka ut precis vad jag är sugen på och se till att äta ordentligt i helgen. Hoppas tandvärken släpper så att jag slipper att bara tugga på ena sidan av munnen (för det kommer jag garanterat glömma och få ännu ondare).
Btw så går mitt liv som Flexitarian riktigt bra 😃

Apropå äta..

Apropå äta så har Pernilla Wahlgren och show teamet ätit tårta idag eftersom de nu sålt 75 000 biljetter till den nya showen. Helt galet vilka succéår hon har ✨

Men Biancas frustration kunde man ju förstå i senaste Wahlgrens värld.. Pernilla har en förkärlek att klä sig i ”gardiner” 😃

Apropå klädsel och succé..

Läste inte så noga så jag vet inte vem det är som utsett henne till det men det är ju kul.. Extra kul eftersom en stylist som SVT ofta använder i det där kvällsprogrammet där de gör om någon (Ser det aldrig men ibland ska jag se ett program efter och momentet när de får se sig i spegeln är det sista i programmet). Varför förklarar jag det?? Hursomhelst så läste jag att den stylisten ”klagade” på Prinsessan Sofias stil. Den var inte konsekvent eller vad det var. Måste man ha en konsekvent stil? Vad betyder det egentligen? Jag menar det är ju i det här sammanhanget inte så att Sofia ena dagen är hippie..

Bläcket hann inte torka..

Idag har Pingis Hadenius varit på lunch med Victor Frisk (Samir och Víctor) för att fortsätta planerna med en manlig hudvårdsserie.. Om de inte kommit en bit på väg hade det knappast kommit ut något nu.. Från en Blondinbella till Victor Frisk.. Känns som en riktad ”kniv” mot Blondinbella.. Payback time..

Blondinbella fortsätter att ta det lugnt och har nu flyttat in (tillfälligt) hos ex-maken.. Tydligen något som gjort henne otrygg i huset.. Hursomhelst så är jag 100% säker på att hon hade noll koll på Pingis nya projekt..

Drömmen om Estee’ Lauder må vara krossad (och ha, det gör ont när drömmar krossas) för tvivlar på att någon bank sagt ja till att låna ut pengar till ett bolag som ju tyvärr hamnat på fallrepet., Oavsett ett tråkigt slut på den här business-resan men det kommer nya.. Och barnen kommer att älska det..

Mello imorgon..

Imorgon är det Mello och Hanna Ferm är väl favorit, iallafall har jag uppfattat det så. Mello tappar ju rejält med tittare och nu har man väl kokat soppa på en spik tillräckligt många gånger med alla deltävlingar etc? Btw så har hon inte missat att tona/färga håret- det är trenden nu.. Med mörkare upptill och ljusare nertill.. Slarvigt gjort så kan det på riktigt se ut som en ful utväxt..

Hanna har btw ett förflutet som IDOL deltagare, det är hon inte ensam om i morgon utan det är ytterligare två ”gamla” IDOL deltagare.. Nu är det dessutom dags att börja söka till årets upplaga och IDOL turnén drar igång.. Det är verkligen en plantskola och en grym möjlighet för alla med artistdrömmar..

Cool utställning på Fotografiska..

Hassan Hajjaj – The arabic issue of Vouge..

It goes on..

Skolstrejk för klimatet idag i Hamburg- ca 60 000 ungdomar samlade. Drygt ett år har gått och it goes on and on.. Någon som tvekar på att deras oro är på riktigt? Någon som tror att det inte finns något klimathot? Ja, tyvärr.. Men dit hör inte vi, eller hur!

Följer..

Av naturliga skäl följer jag en hel del mäklare och dessutom kommer det upp lite Instagram annonser.. Jag måste säga att jag är infernaliskt trött på de här husen som är så stela och så opersonliga. Det finns noll själ i dem och det är i 99,9% av fallen en väldigt likartad design och allt är gjort av designers. Allt. Det är klart att jag inte skulle tacka nej till ett sådant här hus 😊 men jag skulle definitivt inte trivas om det var så stelt som typ alla dessa hus, som läggs upp, är..

Nej, nu är det bedtime. Ska lyssna en stund på boken jag lyssnar på just nu. Misstänker att det inte blir så länge eftersom jag är så trött..

Imorgon ska vi åka till Puerto Banus en sväng, handla helgmaten (kanske äter vi ute i morgon??) och så har jag lite jobb att göra 🧡 Med både det ena och det andra.. tbc

Kramar från Marbella! 🍊🍋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *