Ett hårigt inlägg och en stalker..

Hola!

Blandat väder men mest mulet, det har nästan varit skönt eftersom vi farit runt en hel del idag. Sprang av en slump på Emile och Pedro och vi bestämde att boka in tid för en liten AW snart. Det var ett bra tag sedan vi sågs, typ vid jul..

Var uppe hos tobakshandlaren i Nueva Andalucia och köpte snus. Tack gode Gud att Pappa kommer igen den 6/3.. Blir helt yr och nästan lite illamående av Göteborgs Rape’ (men det är ju högst frivilligt att snusa). Han har tre andra sorter men de är ännu starkare. Måste bunkra typ en hel resväska med snus nu när vi åker till Sverige..

Tvätthängardagen?

Vi åkte förbi det här huset idag 😃 Fanns det någon som inte hade hängt ut tvätt idag? Typ inte.. Det såg otroligt charmigt ut, blev inte riktigt lika fint när T tog bilden från sidan, men bilarna bakom blev tillräckligt irriterade över att jag ”tvingade” honom att stanna, veva ner rutan och börja fotografera 😊 Hade vi börjat backa hade det blivit spansk ”lynchstämning” 😃

Marbellas Coca-Cola lager ❤️

Instagram kampanj..

Idag kör Charlotte den första kampanjen på Instagram – ska bli så spännande att se hur det går.. Ja, jag fattar att det inte räcker med en kampanj på Instagram för att man ska få massa klienter men nu är vi (hon) på gång på riktigt. Ikväll ska jag, förutom att skriva ett inlägg, jobba med att ta fram förslag på produkter till webbshoppen som nu är up and running.

Varför har jag så fula tår..

..eller varför har så få snygga sommarskor täckt vid tårna? Jag har alltid problem med vad jag ska ha på mig eftersom det är omöjligt att springa runt och viss tårna hur som helst.. Nej, jag är inte känslig och nej jag överdriver inte..

En stalker mindre?

Vi får hoppas att hon (stalkern alltså) hamnar bakom lås och bom..

Räksemla..

Idag hade dom räksemlor i Svenska butiken 😃 Jag köpte dock ingen, kanske provar någon annan dag.. Att kalla det semla var kanske att ”överdriva” det är helt enkelt bröd med skagenröra.. Men varför märka ord.. Här blir det spaghetti med grillad sparris, vitlök och parmesan.. Kanske adderar jag några av de jättefina små tomater som jag köpte idag..

Sedan blir det såklart Wahlgrens värld..

En hårig historia..

Idag tar Blondinbella med oss på en historia som visar hennes hår och frisyrer genom åren.. Take a look;

Det där var inte snyggt..

Ja, minst sagt en variation av ”stilar”.. Hade Odd sagt till mig att jag såg yngre ut när jag hade fixat håret kan jag garantera att jag tyckt att det var bra. Riktigt bra. 😃

Oslo Skinlab

Dom måste tjäna en förmögenhet på sitt vita kollagenpulver, Oslo Skinlab. Finns det någon influenser som inte har ett samarbete med dem där man får en rabatt på typ 65% på första beställningen.

Nu är det dags att fortsätta jobba.. Den där nyheten kommer lite senare ✨

Kramar från Marbella! 🍋🍊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *