En klänning och en PT..

Hola!

Så galet effektiv jag varit i dag. ✅ på allt jag planerat och lite till.. Nu har vi gått igenom alla bilder och valt ut dem vi ska ha under respektive område samt på oss själva. I morgon väljer vi bilder till ytterligare ett avsnitt. Har fått förslag på sidlayout och tycker att det blir riktigt fint. Step by step..

Apropå fotografering så är jag så glad över att Sarah fått uppdraget att fota Mari Jungstedt med anledning av hennes nya bok ( en ny serie som kommer att utspelas i Malaga).. Såhär ser en av bilderna ut ✨

Vi valde faktiskt en bild som är fotograferad bakifrån.. Kommer kanske inte ha den på hemsidan men däremot förstora lite och göra en tavla för att ha hemma..

Knäckebrödets dag..

Idag har det varit knäckebrödets dag.. Älskar knäckebröd men just idag har jag inte ätit det. Våra svenska knäckebröd säljs här i vanliga livsmedelsbutiker – jag antar att även spanjorer och andra nationaliteter gillar det eftersom det får rätt så bra hyllutrymme.

Grön växtvägg..

Var förbi ett hotell uppe vid La Quinta golf idag. Har aldrig varit där (kanske inte så konstigt för det ligger inte direkt runt hörnet).. Det var hursomhelst väldigt fint med en härlig ”soft” känsla. Den gröna växtväggen var så mycket finare än vad jag lyckats få fram på bilden..

Ny PT..

Niclas Wahlgren har ju bytt karriär och utbildat sig till personlig tränare (han har kvar radiojobbet).. Nu ska han tydligen bli Pernillas PT eller så är det bara ett spel för galleriet i ett tidningsrepotage.. Beundrar henne om hon kan köra på.. det är ju så jobbigt och tråkigt..

About last night..

Nu har Bianca och de andra lämnat huset de hyrt i Los Angeles och åkt hem.. Hon konstaterade att något av det bästa var att vakna till sol varje dag.. I know the feeling ☀️ Oftast..

Back at the Office..

Kommer det att lösas?

Finns det någon substans i dagens nyhetsrapportering? Han är ju inte känd för att babbla utan har hög trovärdighet och en imponerande meritlista. Men att det skulle vara en levande person som avslöjas som mördaren tror jag inte.. Oavsett, om man med tillräcklig bevisning kan fastställa vem som mördade Olof Palme så kommer det, trots att det gått så många år, ända innebära någon slags avslut som jag tror Sverige skulle ”må bra av”..

Hur mår du..

Nu kör de på med Hur mår Du, en kort podd varje morgon (måndag-torsdag).. Dom har uppenbarligen fått tillräckligt bra lyssnarsiffror för att det ska vara värt att köra på. De har ju kvar Fredagspodden oxå, det är ju i det vanliga formatet som är typ en timma.

Älskar..

Det här är en av klänningarna i Camilla Thulins nya kollektion för vår/sommar.. Jag fullkomligt älskar den.. 💝 Birthday gift please…

När våren sakta kommer..

Det är verkligen något visst när de första vårtecknen kommer.. Snön är borta (om det nu varit någon) och dag för dag blir det lite grönare.. Även om vi har årstider här så är det inte alls på samma sätt och det kan jag sakna lite ibland. Men så tänker jag på en regnperiod som kan vara under nästan en månad i november och då avmattas längtan lite…

Sanden, havet och vågor som sakta rullar in.. Marbella gör sig redo för ännu en säsong med massor av besökare.. Först ut är påsken och jag hoppas verkligen att vi får bättre väder i år än vad vi hade förra året som typ var en katastrof..

Nu bedtime för det är upp tidigt i morgon som gäller.. Ärenden och möte klockan 10.00. Om allt går som planerat kan jag berätta min lilla nyhet i morgon 🧡

Kramar från Marbella! 🍋🍊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *