En fotografering och två onda fötter..

Hola!

Det blev en intensiv och lång dag i går. Började med att vi träffade fotografen Sarah på Los Naranjos golf.. Det var sannerligen inte igår jag var på en golfbana.. Blev ju allt annat än någon ”stjärnspelare” 😃 Det gick väldigt upp och ner definitivt mest ner..

Älskade apelsinträd 🍊


Det är något speciellt roingivande med golfbanorna här – jag antar att det är allt det gröna och klimatet.. som gör att man trivs oavsett om man spelar golf eller inte..

Vi åkte rätt snabbt vidare ner till Puerto Banus..

Vi fotograferades både ihop och separat på ett antal ställen. Jag hade med mig ett gäng ombyten som sagt.. Behövde jag det? Nej, använde samma kläder på alla bilder. Hade med mig ett par extra skor som jag skulle ha på mig under fotograferingen. Kan lova att det kändes.. Stapplade till slut fram som en 125-åring och bytte skor till något väsentligt mer bekvämt. Tror inte att vi kommer att lyckas bättre med Mindset Marbella om jag plågat mig en halvtimme till 😃

Tröttnar aldrig på utsikten… Över havet.. Över berget..

Fjortonde februari, fullt med folk i Puerto Banús 🧡 Människor som solade på stranden och hundar som överlyckliga ”kastade” sig ut i vattnet för att simma 🧡

Hann hem en stund (och fixade lite) innan det var dags för att volontärjobba..

Jobbade som vanligt med Christina (Maricarmen är fortfarande borta eftersom hennes mamma är sjuk). Det var väldigt lugnt. Antar att de flesta hade annat att göra på Alla hjärtans dag än att besöka ”second hand” butiker..

Pappa och T hämtade mig kvart över åtta och så gick vi till Gamla stan för att äta middag. (Det tar typ 2 minuter)..

Jättetrevlig middag med god mat ✨ Vi kommer ju att ha en av middagarna här under 3:s event. Vi ska dit nästa vecka för att diskutera meny, offert etc. Galet tidigt men jag vill ju som sagt ha ✅ på så mycket som möjligt.. Teståt rätten som vi planerar ska ingå i middagen här och den får med beröm godkänd.

Det blev inte någon jättesen kväll, vi promenerade genom Gamla stan och tillbaka till bilen. Vi var hemma före midnatt, nöjda och belåtna..

Det var min dag igår det 🧡 Idag är det hemmafix, en artikel, lite jobb med hemsidan och absolut en stund på terrassbänken..

Kramar från Marbella! 🍊🍋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.