Alla hjärtans dag och dinner out..

Happy Valentine!

Igår var det typ ”all time high” på bloggen – inte riktigt men Topp 3 när det gäller antalet läsare. Anledningen är Wahlgrens värld och att man i gårdagens program fick se Melina och Jacobs bröllop på Mallorca.. Då googlar många och vips så hittar man min blogg och går in.. Sedan kanske dom lämnar efter en sekund det vet jag inte 😊 Det jag däremot vet är att antalet läsare ökar..

Weekend..

Det kommer typ att se ut som jag ska iväg på en övernattning nu när vi ska åka och fotograferas.. Hade helt enkelt väldigt svårt att bestämma vad jag ska ha på mig. Jag ska ju ha två olika ”outfits”.. Dessutom tänkte jag ha glasögon på mig på någon bild.. Har börjat fundera på om jag ska varva mellan linser och glasögon.. Men jag är inte säker.. Får väl be om råd efter morgondagens fotografering 😊

Ny bok..

Har börjat lyssna på Det Vackraste av Karin Slaughter – den verkar riktigt bra (har lyssnat på 10% av boken som ni kan se). Om den fortsätter att vara så bra som jag tror är det ett extra plus att hon skrivit typ fem böcker eller så ✨

Dinner out..

Jobbar till ca 20.15 ikväll sedan hämtar T och Pappa mig och vi ska ut och äta middag. Pappa åker hem på måndag för att åka skidor med sin bror, min syster och hennes son.. ❤️

Men hur fint?

Men hur fint är inte det här? Så vackert att ha en tunn spetskappa över en vacker ”enkel” brudklänning utan krusiduller.. Man behöver ju å andra sidan inte gifta sig och ha det som en bröllops klädsel man skulle ju kunna tänka sig någon variant som en riktigt fin fest outfit.. 🧡

Något totalt annorlunda men fint är den här klänningen från Mos Mosh ✨

My hometown ❤️

Nu när vädret är så härligt och man vet att man går en låååång vår och sommar till mötes kan man inte annat än fullkomligt älska att bo här. Miljön, klimatet, människorna – jag är verkligen tacksam över att jag får bo här ❤️

Önskar alla en riktigt trevlig Alla Hjärtans Dag och glöm inte att ta hand om varandra varje dag..

Vi hörs senare!

Kramar från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.