Ett Disney bröllop, en logga och en kinakrog..

Hola!

I dag har det varit fullt upp. Telefonmöte med Lotta så nu är allt avstämt och ✅ gällande eventet i september. Bokat och klart och det är bara en bekräftelse som saknas (båtturen som jag bekräftade idag). Den, båtturen, kommer att bli såå bra. Ja, det ska väl hela vistelsen bli får vi hoppas..

Sedan var vi hos Pappa en sväng. Vi behövde hans dator för att kunna titta på första förslaget från webbyrån (av någon anledning ser det helt knas ut i Thomas dator). Det saknas fortfarande en hel del som tex att bilder och text ska in men man måste ju såklart stämma av på vägen. Känns hursomhelst som en riktigt bra start. Vi har ju inte stressat på i projektet men nu längtar man verkligen efter att den ska bli klar och gå ”live”

Loggan..

Vi döper ju om Lotus Properties till Mindset Marbella och har sedan två delar Real Estate och Event. Vi hade tänkt att ha den gamla symbolen från Lotus loggan med men efter input från Herr och Fru F så har vi tagit bort den. Och det blir faktiskt klart bättre och känns mer ”modernt”

Man kan ju tycka både det ena och det andra om en logga.. Både hur den ser ut och hur viktig den är.. Men jag tycker den är viktig och jag gillar inte massa krusiduller.. De orangea från Lotus kommer att finnas kvar eftersom jag älskar innebörden av orange, den passar här på Costa del Sol och det är inte så vanligt att ha orangea inslag. Nu har vi dock valt att lämna att ha hela loggan i orange utan bara ha en väldigt liten detalj. På hemsidan kommer orange däremot att vara mer framträdande..

Det kommer med all sannolikhet att bli såhär den kommer att se ut. Men ingenting är skrivet i sten så – ideas någon?

Är så otroligt nöjd med bilderna som Sarah tagit – jag förstår inte hur vi ska kunna välja vilka bilder vi ska ha på hemsidan.. Vi kommer ju att ha en jättestor bildbank att ösa ur till Instagram och annat oxå 🧡

Strax dags att börja planera och ta fram kläder för morgondagens fotografering..

The Wedding..

Då fick vi se det, Disney bröllopet på Mallorca – kan riktigt föreställa mig hur magiskt det var.. Miljön, vädret och precis allt. Man kan ju inte klandra Pernilla Wahlgren för att inte bjuda på sig själv.. Sittandes sist kvar vid middagsborden, allt annan än nykter och ”envisas” med att vilja sjunga någon halv (eller hel pubertal låt) 😃

Fortsättningen..

Nu är omslaget klart till Camilla Läckbergs uppföljare till En bur av guld. Ser verkligen fram emot att den ska finnas att lyssna på hos BookBeat..

Kläder med tankar..

Katrin Z har ett samarbete med Tao and Friends som förutom att de är klimatsmarta även är smarta på andra sätt.. De har tagit fram kläder med olika djurmotiv – på varje plagg är det ett djur som står lite annorlunda än alla de andra.. Det är för att de vill visa och verka för att det finns en plats för alla även om man inte är exakt som alla andra. Katrins barn har fått välja varsitt djur som det sedan producerats kläder med det motivet på..

Riktigt fin tanke tycker jag – mer sådant!

Sådan mor Sådan dotter..

Hund nummer tre är Karismas mamma.. Tillfället är när det ikväll serverades pannkakor.. Finns ingen som har så bedjande ögon som Karisma när det vankas mat.. Och det är väldigt tydligt var hon ärvt det ifrån. I övrigt så är Karisma mycket sötare än sin mamma 💞

Inte den bästa bilden men bara tvungen att visa hur hon softar på soffan på kvällarna. Totalt avkopplad och så välmående 🐶🐶 Dags att boka in tvätt och klipp igen..

När tiden stått stilla..

Här på Shang Hai (ja, den heter och stavas så) känns det som att förflytta sig lite bakåt i tiden.. Inredningen har många år på nacken men det är rent, fräscht och gott!

Trots sitt läge så är det otroligt billigt att äta här..

Kyckling med ananas resp Gambas..

Kyckling och fisk.. Vi håller oss väldigt bra till det där med att vara flexitarianer än så länge ✨✨

Nu dags att välja kläder och förbereda morgondagen ✨

Kramar från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.