Klagande livvakter och 23 grader i skuggan..

Hola!

Idag har vi verkligen haft riktigt härligt väder ☀️

Skulle kunnat vara jag.. Tyvärr har jag vare sig haft tid att vara på stranden eller på terrassbänken.. Tur att jag har min ”spray tan” inbokad imorgon..

När vi kom hem efter att varit iväg en sväng hittade jag inte min mobil.. Letade överallt.. Ställer ju till en del om man tappar mobilen men som tur var hade den glidit ur väskan och var i bilen..

Renoveringsobjekt..

Det finns renoveringsobjekt och så finns det renoveringsobjekt 😃 Det här ska bli ett riktigt fint hus i Nacka dit mina kompisar David och Bella ska flytta in. De kommer nog dröja lite innan de kan flytta in men det går ingen nöd på dem eftersom de redan bor i en jättefin gul gammal trävilla 💛

Apropå ”Bella”

Blondinbellas up dates kommer glesare och eftersom hon inte längre provocerar

På kvällen..

Var i stan för att köpa lite kontorsmaterial på Ofiplus innan vi var och åt en planerad middag på en japansk restaurang TA-KUMI.. Det var så otroligt gott!!

Borgmästaren ✨

Hon rullar definitivt tummarna vår borgmästare 😊 Möten och aktiviteter hela dagarna och superduktig på att lägga upp på Instagram!.(dvs någon i hennes team som gör det åt henne)..

Klagande livvakter..

Vad gör man om heter Meghan och Harry inte längre har något tjänstefolk? Jo, man förändrar lite i arbetsbeskrivningen och vakterna får både vara vakter och utföra massa andra uppgifter som t ex att ”springa ärenden” Det har inte fallit i god jord så vi får väl se hur det går..

Dyra klänningar genom tiderna..

Vi får se en rad massa otroliga skapelser på t ex Oscarsgalan.. Här har vi lite dyra outfits” genom åren. Ibland är nog lite smycken medräknat men jag är inte 100% säker..

Självklart var Meghan’s klänning i en helt annan liga..

Mest udda är nog att den här klänningen tillhör en av de absolut dyraste… 15 miljoner..

Ingen glamour, inget bling.. Klänningen Julie Andrews bar i filmen Sound of music..

En som inte har något problem med att planera sin fredag (Alla hjärtans dag.. Skolstrejk för klimatet som vanligt- så långt ifrån besprutade rosor och ballonger man kan komma..

Skulle ju visa och skriva om loggan hade jag lovat.. Det får bli i morgon.. lite för trött 😴😴

Imorgon? Massor..

Kramar från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.