En skylt och en Los Angeles resa..

Hola!

Det här kommer verkligen att vara en intensiv vecka ✨ Det blev ju till att börja med en riktig rivstart igår.. Jag älskar att sätta ✅ på mina To Do’s så vill snabbt få undan sådant som inte kräver någon ”tankeverksamhet” eller som man behöver vrida och vända på. Det blir liksom hängande över en och tar onödig energi att ha det ogjort. Fick till några sådana ✅ nu ikväll vilket är jätteskönt. Det blev med andra ord ingen riktigt tidig bed-time..

Det som är lite speciellt här (inbillar jag mig) är att man kan mejla lite när som helst till företag och få svar även om du mejlar typ vid 22-tiden.. Hur som helst så blev det en del gjort..

Veckans skylt..

Den här skylten sitter längst ner på Avenida del Mar och betydelsen är : Marbella – Inget våld mot kvinnor.. En bra stad det här ❤️

Valentine..

På fredag är det Alla hjärtans Dag som alla såklart säkert har koll på 😘 Även om vi här ligger låångt ifrån USA när det gäller kommersiella grejer så ökar det år från år. Röda rosor är typ ett måste och priset ökar galet mycket berättade hon i blomsteraffären. T slipper 😀 Jag har aldrig gillat röda rosor.. Tycker inte att det ligger någon romantiskt över dem alls. För mig är romantik enkel bondromantik, som rosa pioner och liknande..

Får nog ta en ”rain check” på dem för buketten jag köpte förra veckan ser ut som om jag köpte den idag 😀 Otroligt bra kvalitet, så där kommer jag att bli stamkund..

Kommer inte att köpa några Happy Socks till T heller, ingen present alls. Vi kanske är lite tråkiga men tycker inte om att köpa presenter ”bara för att” på vissa specifika dagar. Utom jul och födelsedag dag då.. Däremot ska vi gå ut och äta middag tillsammans med Pappa ❤️


Hade jag varit en fan av tårtor hade jag begivit mig till Be Sweet och köpt den här söta tårtan.. Men den är nog för söt på flera sätt..

Apropå blommor..

Att ställa blommor framför en spegel är verkligen fint.. Det här är inte slokande tulpaner utan franska tulpaner som jag tycker bättre om än de ”vanliga” holländska.. Här kanske valet av vas inte är helt optimalt dock..

Mot Los Angeles..

Pernilla Wahlgren är på väg till Los Angeles.. Med på resan är iallafall Bianca och Benjamin (kanske någon mer?) Flyger bekvämt gör de hursomhelst vilket jag kan förstå. Har vid några tillfällen rest långresor i business och skillnaden är enorm (inte bara pris 😄).. Man får ju typ som en säng när man fäller ut sätet och platserna är begränsade så att det lugnt och tyst.. Vi kommer nog att överösas av bilder från Pernilla och Bianca via Instagram de närmaste dagarna..

Apropå Los Angeles..

Det går minst sagt bra för Fredrik Eklund som nu flyttat till Los Angeles btw.. Han är bla med och säljer en lägenhet för 35 miljoner dollar (!!) .. Men så är den 22 000 kvadratmeter eller så.. Om man räknar med både inomhus och terrasser..


Själv skulle jag föredra det här 🧡

Skrev ju igår att idag visar jag loggan och det ska jag såklart göra – kommer i ett senare inlägg..

På dagens agenda står en artikel om ”Bodelning vid skilsmässa” – ni kan vara helt lugna att det inte är jag som skriver på frihand eller googlar lite.. Jag har fått underlag och hjälp av en jurist 👩‍🎓

Vi hörs senare!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.