Ett derby och en goodie bag..

Hola!

Då är den här veckan oxå snart slut. Har jobbat på idag och har bla haft två telefonmöten, skrivit två artiklar och lagat en god söndagsmiddag.. T tittar såklart på fotbollen medans jag är alldeles för trött för att titta 😴 En sak är säker och det är jag kommer att somna tidigt ikväll..

Det har varit en helt underbar dag… men tror ni att jag passade på att sola nosen? Nix… Prioriterade att jobba undan istället.. Det kommer jag att vara tacksam för i vecka..

Vädret ska vara ☀️☀️☀️☀️ – hurra! Såg bilder på Instagram och det verkar typ ha varit orkan.,

Anti-age lansering..

Whats up?

New boyfriend har Lady Gaga.. Kan inte komma på någon som det är så stor skillnad på med vs utan smink..

Skulle inte ha något emot att vara nominerad i någon kategori på Oscarsgalan. Alla nominerade får en goodie bag värd två miljoner ✨

Apropå Los Angeles..

Imorgon åker Bianca Ingrosso till Los Angeles.. Vaf hon ska göra där förtäljer inte historien.. Men det kanske vi får veta..

Charlotte Perreli är här med mannen och barnen. Dom har ju minst sagt ett hus som nästan är overkligt och utsikten är helt otrolig. Hav, berg och dalar- magiskt!

Nu är jag frestad igen 🧡

Pannkakor 🧡

Nu är jag sådär sugen på pannkakor igen.’Det var verkligen inte igår som jag åt det- det får bli till veckan 💚

Nu bedtime (Milan fick storstryk tyvärr 😢)., I morgon är det fullt upp så jag måste vara utvilad. Ska hitta en ny bok som jag ska lyssna på en halvtimme eller så..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.