En besvikelse och ett väskfynd..

Hola!

Lördag och Mello-kväll 🧡 Har jobbat lite idag men oxå tagit det lite lugnt. Det har inte varit något väder för att sitta på terrassbänken och sola. Det har inte varit kallt men solen har man inte sett så mycket av.

Anna Bergendal verkar vara i en klass för sig i kvällens deltävling i Mello.. Jan Johansen ersätter ju Thorsten Flinck och han verkar hyfsat tippad han oxå.. Linda Bengtzing tycker själv att hon har en så bra låt att hon trodde att dom skickat den till fel person när hon fick den (läste jag någonstans). Vi får väl se hur det går.. Här har vi laddat med tacos 🌮 och snacks iallafall.. Dillchips 💚 Det var sannerligen inte igår..

Apropå den blå marsipantårtan..

Helt otippat så kom den här bilden upp i mitt Instagram flöde idag.. Camilla som är gift med Henrik (nummer tre på bilden) som alltid är med runt scenen på Mello och typ alla nöjesprogram har lagt bilden.. Hursomhelst tre killar som jobbar med Mello fyller år idag och det firades med, just det.. blå marsipantårta.. Nu vara den tårtan som Pappa köpte till farmors födelsedagsfika hur många nyanser blåare som helst.. Ni vet så där riktigt illblå 💙

Apropå Nöjesprogram..

Efter regn kommer solsken och lika säkert kommer Let’s Dance 💃🕺 efter Mello (år efter år..) Ryktet säger att Cecilia Lazar lämnar juryn (skönt tycker jag) och den tidigare jurymedlemmen Dermont återkommer. T hatar Let’s Dance men jag kan tycka att det är lite kul.. Men vi sitter inte fastklistrade framför tv:n..

Visste ni förresten att:

Jag tillhör den ”nästan hälften” – inte om jag tittar på en film vi bestämt att vi ska se men om jag bara slötittar ( som jag oftast gör). Då har jag min iPad i knäet och så skriver jag en blogg eller en artikel/inlägg.. Lite effektivt skulle man kunna säga..

Detox..

Läste om ett Detox program för att rensa kroppen på slaggprodukter och annat.. Man ska dricka fyra juicer per dag och kan välja mellan olika program (längd och syfte) samt smakkombinationer. Juicerna är så färska så de levereras hem till dig varje dag.. Så Marbella på något sätt 😄

Goda (?) juicer med allt från spenat, rödbetor och gud vet vad som bas. Det låter ju lätt att fasta och ta en detox i tre dagar men det kanske det inte är?

Jag hoppar fastan och satsar på frukt, grönsaker och god & nyttig mat istället. Blandat med lite ”onyttig” mat såklart 😊

Väskfynd..Gjort ett riktigt litet fynd, med betoning på litet.. En perfekt miniväska/clutch till riktigt minipris. Helt ny och rymmer mobil, läppstift och en snusdosa (😊).. Finns en tunn tunn silverkedja till om man vill hänga den över axeln..

Han är ju trots allt svensk 🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Överpepp och besvikelse..

Linda Bengtzing stod på Mello scenen för sjunde gången.. Hon tyckte ju att hon hade en superbra låt, en av låtskrivarna sa:

”Den här låten kommer tjejgänget att sjunga till”

In kom en riktigt överpeppad Linda Bengtzing och hade hur mycket energi som helst men jag vet inte om jag håller med om att låten kommer att sjungas så mycket.. och tyvärr för Linda så åkte hon ju ut direkt..

Jan Johansen får man väl ge en eloge för att han med så kort varsel stod på scenen ikväll. Nu tycker jag att det var en låt som ska sjungas av just Thorsten Flinck (eller någon med den typen av röst)..

Linnea Henriksson är inte född till programledare och det går lite upp och ner, men däremot genomförde hon en fin mellanakt.. Riktigt fint så att allt inte bara är yta och glamour..

Till finalen..

Allt annat än oväntat
Lite mer oväntat (baserat på förhandstipsen) men helt rätt 💞

Nu ska jag försöka fixa till linsen i ena ögat. Den ”försvann” givetvis i ögat just när Mello skulle börja.. (Gnuggade mig i ögat).. Fick se Mello med en lins men det gick bra det med.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.