En partner in crime och en klippning..

Hola!

Ännu en dag av ofrivillig detox genom att urbanisationens wi-fi är stendött. Kämpar på med T’s gamla skruttiga mobil där vi har 4G. Den är verkligen inget bra arbetsverktyg, det är en I-Phone 6 (den lilla) och det funkar ju möjligen så länge det gäller att använda den som just telefon och kolla sociala medier men typ där tar det stopp. En blogg såhär går väl oxå men dagens 1 200 ord långa jobbinlägg var mindre kul 😀 Tur jag har dutt-penna annars hade det tagit en evighet. Nu är den hursomhelst klar..

När vi inte har wi-fi och blir jobbmässigt handikappade så passar vi på att göra ärenden. Även sådant som vi kanske egentligen planerat till nästa vecka. Ett exempel på det är att T var och klippte sig idag. Jag vet att jag skrivit om det förut men kan inte sluta förundras. Det kostar 10 Euro för T att klippa sig och 15 för mig. Jämför det med Sverige.. Ja, jag vet att det finns pensionärsklippning för herrar men bortse från de priserna. Det är inga dåliga frisörer på något sätt, tvärtom. Nu klippte inte jag mig idag eftersom jag inte behöver det. Det växer inte så det knakar på längden men vad gör det när jag till sist äntligen fått lite volym. Finns en del svenska tjejer som jobbar som frisörer här nere. De är nog duktigare i perspektivet mode etc och kanske oxå rent generellt men jag har ännu inte gått till någon svensk.

Medans T klippte och fixade sig så tog jag en rätt så lång promenad. Den här gången utmed Ricardo Soriano istället för utmed havet. Egentligen är Ricardo Soriano rätt tråkigt men ville passa på att kolla lite i affärer när jag hade egentid 😀 Han blev väldigt bra i håret btw, kan inte minnas när det blev så bra sist.

Turbulens..

Här har vi Pingis, Blondinbellas ”partner in crime”. Igår åkte dom till Oslo tillsammans för att träffa Löwengrip Beautys distributör där. Om jag inte missminner mig 😀 så har det varit väldigt tyst om Pingis det sista året. Förutom något enstaka tecken på att hon fortfarande existerat i Blondinbellas värld så har det varit tyst.. ända tills för typ tre-fyra veckor sedan. Då berättade Blondinbella i sin blogg att hennes avsikt var att driva bolaget vidare utan Pingis. Hon till och med antydde att det var Pingis fel att saker blivit som de blivit, men det var så luddigt formulerat så att det skulle kunna utläsas som om det vore Blondinbellas fel. Lite genomtänkt så där eftersom Pingis är, vad jag tror, en tuff kvinna som inte tillåter sig att bli trampad på. Never the less.. Likt Blondinbellas mamma och syster så är nu Pingis tillbaka. Igår möte i Oslo. Det finns iofs ingenting som säger att Blondinbellas avsikt fortfarande är att köpa ut Pingis men utan kärleken Erik Selin så är plånboken inte så välfylld.. Jag har nog aldrig sett något liknande när det gäller att plocka ut och in människor i någons liv som Blondinbella gör. Nu kl 20.00 är det dags för första avsnittet av This is my flipside..

Plåtning..

Idag fotograferades Sofia Wistams nya smycken från hennes egna kollektion. Släpps i slutet på februari. Jag gillar hennes halssmycke med ringarna där en lite större ring symboliserar mamman och sedan mindre ringar ihopkopplade beroende på hur många barn man har. Mitt hade ju blivit lite torftigt eller kan hundar räknas in? 😊

I morgon är det dags för det extra volontärpasset. Är väl hemma igen vid 14.30 och då får man väl be till de yttre gudarna att det löst sig med wi-fin.

Har ju sorterat underkläder/strump-lådan och slängt. Börjar sortera i garderoben och även om det inte går med en rasande fart så har jag sorterat ut fyra plagg. Dom och om jag lyckas hitta något mer tar jag med mig på fredag när jag jobbar. T-shirt/topp-lådan är det som står på tur. Har inte mycket som ska kasseras men däremot kan ordningen bli lite bättre.

Vi hörs i morgon igen!

Kram från Marbella! 🍊🍋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.