Ett kamerateam och en svägerska..

Hola!

Still without wi-fi.. Ingen TV med andra ord men det är inget problem. Social media detox blir det ju oxå men inte heller det är något problem. Vi har pratat och diskuterat en del kring Mindset Marbella och det blir effektivare utan mobiler och något TV-program man gärna vill se sen osv.

Imorgon är det ju dags för ”This is my flipside” där Blondinbella är en av fyra (?) som porträtteras. Nu var ju tanken att porträttet skulle skildra hennes framgång. Från Sverige och nu mer än redo för USA men det blev ju inte riktigt så. Enligt henne själv har hon många gånger ångrat att hon fullföljde det men hon kände så stort förtroende för regissören. Ja, vi lär få se ett porträtt iallafall.

I programmet ska hon tydligen ha sagt att hon flyttade hemifrån när hon 14 år eftersom det var hon som tog hand sina föräldrar. Vi har förvisso hört att hon flyttade hemifrån när hon var 15 år eftersom det var lite struligt att bo hos sin pappa. Nu hade det ändrats lite till att både inkludera båda föräldrarna men oxå att hon tagit hand om dem. Jag undrar hur hennes mamma kommer känna, hon som nu plockats fram och där Blondinbella sökt tröst och trygghet när det blåst under hösten och vintern.

Jag flyttade hemifrån när jag var 16 eller 17 år. Det var knappast så att jag, likt den bild Blondinbella målar upp gjorde det för att jag inte klarade av att ta om mina föräldrar längre eller att jag lyckades skaffa den lägenheten själv. Mina föräldrar hade några vänner vars dotter skulle flytta till Småland och skulle hyra ut sin lägenhet. Jag skulle gå i skolan i stan så mina föräldrar hjälpte mig med att både få lägenheten på Söder och att betala hyran. Så snälla var dom. Jag med mitt sifferminne vill minnas att hyran var på 417 kronor per månad. Rätta mig om jag har fel Pappa.

Sajten Bloggbevakning har länge funderat på hur det egentligen gick till när 15-åriga (som nu ändrats till 14-åriga) utan inkomst hittar en lägenhet alldeles själv och flyttar hemifrån. Nu med tillägget att det berodde på hennes lidande pga hennes föräldrar tyckte de att det blev lite väl magstarkt. De ringde upp Blindinbellas pappa som ungefär aldrig uttalar sig för det har han nog tröttnat på för länge sedan men uppenbarligen tyckte nog även han att det var lite magstarkt. Sanningen är rätt lik min faktiskt.

När Blondinbella var 17 år flyttade hon ihop med en kompis i en lägenhet som Blondinbellas pappa fixat eller ägde. De kostnader som uppstod för Blondinbella (ej kompisens del) uppgick till ca 2 500 kronor per månad. Dessa betalades av Blondinbellas pappa. Efter några månader blev de två kompisarna osams (story of her life) och båda flyttade tillbaka hem igen. Inte mycket som stämmer jämfört med Blondinbellas story och jag kan inte förstå hur man kan hänga ut och ljuga om sina föräldrar så. Men det är klart, det finns tydligen inga gränser för att vi ska tycka synd om henne.

Svägerskan..

I sin relation med Erik Selin har Blondinbella på olika sätt gärna skyltat med den och försökt få egen uppmärksamhet. Hur seriöst har det egentligen varit? Det är mycket hemlighetsmakeri kring allt det där. Inte så konstigt kanske med tanke på att skilsmässan från ex-frun ännu inte gått igenom. Det där med betänketid ni vet. Nu har den kanske gått igenom. Hursomhelst så kan man ju tycka att det gränsar på ”osmakligt” att i ett blogginlägg i november (när skilsmässan inte gått igenom) lägga upp en bild där hon sitter med fötterna på bordet typ och tittar ut över havet. Att bilden är tagen hos honom framgår tydligt men det är inte det som är ”osmakligt” utan bildtexten.. Ikväll ska vi på middag hos min svägerska (dvs Eriks syster). Det är så kul med så många nya familjemedlemmar. Känns som om man redan gift sig i tanken och visst drömma kan man men det finns en ex-fru och det finns barn. Någon hänsyn till dem behöver man inte ta, i hennes värld kanske.. Hon hade ju inte ens träffat ”svägerskan” tidigare..

Kamerateam..

För en tid sedan var det ju dags för den där börsnoteringen av bolaget som Erik Selin då innan introduktionen ägde 50% av. Hon bjöds med till ”eventet” där börsklockan rings samtidigt som Börsen öppnas. Fint att bli medbjuden och man kanske då ska se sin roll som en medbjuden person inte personen i fokus. Något sådant tror jag hon inte förstår för hon hyrde in några egna kameramän sp att det inte skulle finnas någon risk att hon inte kunde dela med sig av bilder som hon själv finns med på både i egna kanaler och till media.

Efter att ha gått igenom den här hösten kunde man ju tro att ett visst mått av ödmjukhet och självinsikt infunnit sig. Verkar dock ha fel 😀

Mer imorgon..

Idag var hon i Oslo och idag var hon glad..

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.