Ett dött wi-fi och en BH..

Hola!

Lite molnigt men ändå en alldeles lagom temperatur bjuds det på här idag. Vi har varit iväg ett par timmar idag oxå, ärenden och åter ärenden. Fick det som skulle göras gjort och ska nu vara hemma resten av dagen..

Året har inte börjat helt ”fläckfritt” för vår urbanisation med brand, vattentryck som inte funkar helt ok, ett gäng grannar får inte igång TV- sändningarna igen efter branden osv. Idag har turen kommit till wi-fin. Urbanisationen och typ alla lägenheter har Moviestar, eller rättare sagt har alla dagar utom idag. Redan imorse var det connection problems och nu vid 15.30 är det samma sak. Man känner sig delvis utestängd från världen.. T har mycket bättre surfmängd på sitt svenska abonnemang än vad jag har på mitt spanska. Lånar nu hans telefon för att lägga upp ett snabbt inlägg. Får bli lite svartvitt, dvs helt utan bilder för enkelhetens skull..

Nu ska jag strax skriva dagens jobb-inlägg för att sedan sortera och få perfekt ordning i lådorna för underkläder och strumpor. By by allt som har hängt med alldeles för länge. Nu är det kapsel-garderob för underkläder som gäller 😀 Jag vet inte var jag fick det ifrån men fick för mig att jag skulle kunna hitta prisvärda, enkla och bra underkläder på HM. Nu var den HM i Malaga som vi passerade stängd för renovering. Såg ingen mer men de borde ju ha fler med tanke på att de har tre-fyra stycken i Marbella.

När vi var i La Canada idag gick jag in på HM. Förstår inte varifrån jag fått att de skulle ha något prisvärt och bra utbud av underkläder. Kvaliteten kändes allt annat än bra och det var heller inte några bra priser. Hittade däremot en jättefin vit BH i en butik med högre kvalitet till bättre pris.

Nej men förlåt, hur intressant är det här? Inte intressant alls.. för någon annan än mig.

Som vanligt var det mycket folk uppe på La Canada.. Vis av tidigare erfarenheter hittade vi tillbaka till bilen snabbt när vi var klara.. En repris av närmare två timmars letande i stekhet värme vill man inte ha.. Inte någon repris alls faktiskt, oavsett väder..

Apropå vis av tidigare erfarenheter och lärdomar så kommer jag att skriva ett update inlägg om Blondinbella ikväll. Måste ju btw oxå se ”This is my flip side”.. Det var väl imorgon den var/började. Har inte riktigt läst på så jag vet inte riktigt om det är ett avsnitt eller en miniserie, troligen det senare.

Fiskartröjan.. Såg att Zara hade en fiskartröja (typ en sådan som jag hade i ett inlägg häromdagen) Kollade inte så noga men den var nog lite för grov och sedan var det ju det här med., ja ni vet vad 😀

Nej, nu är det dags att sätta igång – vi hörs ikväll 🍋🍊

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.