En överklassmördare och ett tyngdtäcke..

Hola!

Oj, vad det görs ✅ på To Do listan idag 😃 Så nöjd. Nu tvättas det och så ska jag bädda rent så är ”all set” inför veckan.

Tänkte ha en helt jobbfri kväll och se om den nya serien på SvT klockan 21.45 är något att ha. Den verkar bra men man vet ju aldrig. Överklassmördaren heter den hursomhelst. Annars så jobbar jag oftast bättre på kvällarna än på morgnarna. Kommer att vara morgontrött tills jag lämnar jordelivet, har givit upp om att bli morgonpigg. Huvudsaken är ju att jobbet blir gjort. Men det är inte så att jag sitter och jobbar till 23 eller så, då blir nattsömnen garanterat förstörd.

Still in the nature..

Befriande att se en osminkad Blondinbella och med ett hår utan tonvis med extensions. Men, det här är en del av hennes strategi.. att visa upp sig en helg som den fina mamman. Hon har (eller hade iallafall) ett noga planerat excel-ark där precis allt inom sociala medier var noga planerat på ett utstuderat sätt..

Men sedan blev det tydligen en tur in till stan. Kanske skulle ha borstat håret på lilla Sally 😃 Under den tid som jag följt/studerat Blondinbellas liv så har jag aldrig hört eller läst ett ord om någon mamma eller syskon. Nu när ”tjänstefolket” tillhör historien så har besöken hos den tidigare osynliga mamman börjat dyka upp och lillasystern bor mycket hos henne (hos Blondinbella alltså) och umgås.. läs hjälper till.. Men å ena sidan är hon väldigt mörkrädd så det är kanske en anledning oxå. Snart går hursomhelst flytten mot stan men vart kommer hon att vara hemlig med.. Kanske har kärleken en lägenhet i stan eftersom han ofta jobbar i Stockholm, det skulle ju passa plånboken bra..

Apropå plånbok..

Däremot råder det ingen brist på pengar i Bianca Ingrossos plånbok. Dels äger hon ju en stor del av CAIA Cosmetics som är galet lönsamt, dessutom har hon ett bolag ByBianca som säljer väskor, I-pad fordral mm..

Inte speciellt snygga grejer tycker jag (av det jag sett)

Sedan har hon ju alla sina samarbeten. Till skillnad från de flesta Influencers som kämpar på med sina samarbeten så gör hon bara samarbeten på minst ett år och då kostar det några miljoner. 25 år fyllde hon dagen före nyårsafton.. Tiderna har verkligen förändrats när det gäller hur unga människor kan tjäna pengar och bli rika som små (eller stora) troll idag. Allt ifrån datanördar som utvecklar appar till de riktigt framgångsrika typ Spotify (även om bolaget inte är lönsamt är de två grundarna rika som riktigt stora troll) till unga snygga tjejer som tjänar pengar på samarbeten i sociala medier, bloggar och vloggar. Finns väl en viss likhet med gamla tiders supermodeller där dock..

Tyngdtäcken..

Det kommer mer och mer reklam om tyngd- eller vikttäcken som de oxå kallas. Finns med alla möjliga vikter från typ 3-11 kg. Jag har testat en natt en gång, vet inte vilken vikt det var men jag håller verkligen inte med Börje Salming i TV-reklamen att den typ totalt förändrat hans sömn till det bättre. För mig var det tvärtom, kände mig nedtyngd och allt annat än avkopplad.. Inte något för mig med andra ord..

Bekymmer inför ELLE Galan..

Det spelar tydligen ingen roll hur frisk, framgångsrik man är, hur mycket pengar man har på banken, har ett lyckligt äktenskap och fyra fina barn.. Vikthetsen drabbar ”alla”. Jag menar inte alla men det är många och känner man som Camilla Läckberg skriver så känner man så, det är inget man kan hjälpa. Det är tyvärr inget man kan vifta bort för det är viktigt för henne hur tråkigt det än är. Jag tänker oxå på vikten och hade ju som ett av mina nyårslöften att hålla matchvikten. Det är ju när jag tänker logiskt precis hur löjligt som helst. Jag ska tänka på min kondition och på min hållning, det är det viktiga inte någon tramsig matchvikt. Men jag tror inte att jag ens tänker på det en bråkdel av vad Camilla Läckberg gör. Men så är jag ingen offentlig person som är gift med en väsentligt yngre man som tränar 7 dagar per vecka heller. Däremot så påverkar det såklart henne..

Hon har love bombats på Instagram så hennes syfte är uppnått och jag hoppas att det hjälper henne. Hon har ju varit öppen med att när hon var smal och vältränad så mådde hon inte heller bra för då levde hon ett liv hon egentligen inte ville leva bara för att nå upp till omvärldens (och hennes egna) ideal..

Känner ni känslan?

På stranden där Ebba von Sydow semestrar.. Bara genom att se bilden infinner sig en skön känsla av lugn och total avkoppling. Inte för att man får två öl för 5 USD 😃 utan enkelheten och sanden.. Där kan man gå och ha hur många trivselkilon som helst och fortfarande må bra..

Karisma aka Ferdinand..

Där ligger hon.. Karisma, i solen på terrassbänken. Som hon älskar solen, oavsett vilken månad det är. Hon skräms inte av hettan i augusti så då får vi tvinga henne till skuggan. Hon är precis som Ferdinand som trivs bäst under sin korkek.. Tyvärr blir hon så sällan bra på bild.. Hon är lik mig 😃 Äldkar att sitta i solen på terrassbänken och blir typ aldrig bra på bild..

Fina tackkort..

Verkligen fina tackkort har han skickat ut Micael Bindefeld som tack för uppvaktningen på hans 60-årsdag. Man kan ju btw tycka att det är gästerna som ska tacka tiofalt med tanke på hur fint han bjöd. M-ledaren Ulf Kristersson och hans fru var ju där, de är verkligen ett omaka par. De måste nästan ha träffats i väldigt unga år eller så är det bara jag och mina förutfattade meningar som spökar igen.

Grannen..

Här är hon, grannens 50-kilos hund.. Ursäkta fullkomligt usel bild. Blir galen på denna granne och jag är verkligen inte typen som gnäller på grannar.. Men de ”förvarar” hunden ute på den lilla terrassen när de inte är hemma och många gånger även när de är hemma. Nu när det är kallare på nätterna får hon vara inne på nätterna annars hade jag gått och läxat upp honom (hans tjej är trevlig och bra). Men det är ju en hund som är 1,5 år och kräver rätt så mycket motion (rasen kräver inte jättemycket enligt dem men jag vet ju inte). Förutom hur han (ja, jag skyller på honom) behandlar hunden så verkar han gapa och skrika stup i kvarten. Ibland på hunden och ibland på henne, de får väl lika dos var. Han är en riktigt snobbig tysk/spansk överklasskille på 30+. Han måste ha noll empati, hunden är ledsen, skäller och vill in – han verkar bry sig noll. Tidigare berättade de att de skulle flytta till hus så att hunden skulle få lite mer utrymme att röra sig på. Hoppas de gör det. Imorgon.

Nu hänga tvätt och fixa det sista på To Do listan. Imorgon eller tisdag blir det Málaga besök..

Kram från Marbella! 🍊🍊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.