En packning och en kvällsrutin..

Buenas Tardes!

Ikväll var det dubbelt så mycket att göra som förra fredagen vilket ju både var bra och gjorde att tiden gick snabbare. Svenska Christina, Kawhtar och jag var det som jobbade och ikväll fick jag träna ordentligt på spanskan.

Det är på gränsen att man kan säga att jag brutit nyårslöftet när det gäller kläder men ändå inte.. Jag är ju i ett totalt skjort-mood och hittade en gråvit randig skjorta för 2 Euro. Den passar ju förvisso in i att hålla en bra basgarderob OCH jag har tagit ut ett plagg ur garderoben som jag inte ens kan minnas när jag hade sist (en in och en ut). Det här kan man väl inte kalla att bryta nyårslöftet eller hur 😉 Jag älskar att ha en skjorta med en stickad tröja över, på gränsen till over-sized eller en skjorta med kavaj till. 2 Euro som kommer att komma mycket väl till användning helt enkelt.

Kvällens gambas med T’s skaldjurssås fick 5+ när jag kom hem – så gott!

Avundsjuk..

I den här villan intill strandkanten tillbringar Ebba von Sydow och familjen semester. Exakt hur gärna skulle man vilja byta för en vecka eller två? Balsam för kropp och själ, finns ingen annan beskrivning..

Elle Galan

På fredag är det dags för Stockholms första stora event 2020, Elle galan. Alla outfits för röda mattan har planerats länge och hänger färdiga att använda i en massa garderober runt om i Stockholm. Blir det här året då vi får se att människor återanvänder galaklänningar? Kanske inte en klänning de använt på just Elle galan men i något annat sammanhang? Man kan ju hoppas. Hovet återanvänder ju och Victoria har burit Drottningens klänningar osv. En Greta effekt även i gala-världen. Hon omnämndes btw kort i något sammanhang på Golden Globe galan. Det var värden som skämtade om gamla skådisar som inte hade mer utbildning än Greta Thunberg eller något i den stilen..

Ursäkta usel bild..

Som vanligt är det Kakan Hermansson som leder galan, det har hon gjort ett gäng gånger.

Hon har ju även skönhets-podd som heter Under huden med Kakan Hermansson. I varje avsnitt har hon en gäst och de pratar lite om livet och mycket om just skönhetsrutiner/produkter. Brukar aldrig lyssna för det är så mycket serum och syror så man blir helt yr. Kvällsrutinen i nio steg (hur orkar man) osv. Visst ska man ta hand om sin hy men en kvällsrutin på nio steg och en morgonrutin med X steg och det är inte direkt billiga produkter som används. Nu får väl hon allt gratis tack vare sin podd men det får ju inte alla gäster som oxå har många steg både morgon och kväll..

Borde jag blivit ”detektiv”….

…alternativt inte lyssna på deckare som inte håller måttet. Där de så uppenbart missar att ställa väsentliga frågor i förhör som de kommer på långt senare och ojar sig över att de missat det tidigare. Eller där 80% av boken utspelas och plötsligt dyker en ny karaktär upp från ingenstans och det är han som är mördaren (eller hon för den delen). Eller så är det bara så enkelt att jag kanske inte ska analysera så mycket och irritera mig på sådant och låta boken ha sin gång. Eller lyssna på bättre böcker 😃 Det är samma sak med en film eller serie, hänger det inte ihop så stör det mig. Kanske borde sätta upp ett mål om att koppla av och analysera mindre..

Exakt hur slarvig är man om packningen ser ut så här en vecka efter det att man kommit hem? Nej, det är definitivt inte min packning och jag känner mig över-ordentlig när jag ser det här på Instastory.. Inga namn nämnda..

Nu blir det lite podd när T tittar på TV därefter ska jag göra min väsentligt enklare kvällsrutin..

Hörs imorgon!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.