Konkurs och framgång..

Hola!

Nu ligger jag hyfsat bra i fas med jobbet tycker jag. Morgondagens inlägg är redan klart ✅ Visste ni att skilsmässor är vanligast i åldersgruppen 20-29? Träffades de för tidigt och utvecklas åt olika håll? De som skiljer sig i minst utsträckning är de som är högutbildade. Antar att de hunnit med singel och partyliv innan de gifter sig och skaffar familj och då kanske har bättre förutsättningar för ett långvarigt äktenskap.. Verkar logiskt..

Har lite kvar på månadsrapporten, som att dra lite slutsatser och komma med rekommendationer. Men företaget är ju så nytt än så det krävs lite mera tid innan man dra några vettiga slutsatser.

1 800 positiva kommentarer..

Ja, det är tydligen det Pernilla Wahlgren fått för julkalendern. Annars var det tydligen väldigt många arga föräldrar som var upprörda över att de i första avsnittet avslöjade att tomten inte finns utan att det är föräldrar eller så som klär ut sig. SvT försvarade sig med att det ju säljs tomtedräkter överallt så det är inte så många barn som tror på tomten och sedan den dummaste bortförklaringen sedan istiden;

”Det är mest vuxna som tittar på julkalendern”

Mer kritik..

Först höjdes Camilla Läckberg, Christina Saliba och Sara Löfgren till skyarna för sin satsning på en vårdcentral med fokus på kvinnor. Men kritiken lät inte vänta på sig;

Ja, man kan ju iallafall till viss del instämma i kritiken. Drygt 1 500 för ett vanligt besök på en vårdcentral är det inte alltför många som kan/vill lägga..

Framgång på G..

Katrin Zytomierska har något på gång som gör att hon kommer att dubbla sin omsättning 2020. De är muntligt överens men det är inte signat så hon vågar inte säga vad det är. Det kan bara vara två saker som är av den storleken och det är att hon blivit listad i det ordinarie sortimentet på ICA eller möjligtvis COOP. Men vi får väl snart veta.. Hon åker btw snart till Bali för tre veckors semester och med på resan är såklart barnen men även de två ex-männen. A Big Happy Family! Förra året var de nästan tre månader i Thailand men då kunde inte den ena pappan vara med hela tiden.

Ska du ha rött på dig i jul?

Är du en sådan som låter den röda jultraditionen följa med ända till klädseln? Jag kan anta att det finns väldigt mycket rött i butikerna nu.. Jag hade en gång en svart/rutig kjol från Hobbs, den tyckte jag verkligen om. Finns antagligen på något av våra två lager nu så kommer nog inte hitta den innan jul. Eftersom vi bara är vi två så bryr jag mig inte om färgen på kläderna men kommer såklart inte fira jul i mysdress..

Mindre framgångsrikt..

Det var i slutet på februari i år som Hermine Hold startade. Ägarna var Nordic Tech House som Blondinbella och hennes partner Pingis var delägare i. Samma sak här som med annat, Blondinbellas kanaler skulle användas för att både etablera och sälja Hermines produkter. Men lyckan blev kortvarig och i slutet av sommaren ville Blondinbella och Pingis bli utköpta vilket de oxå blev. Kontoret för 500 000 kronor som de gemensamt skulle ha med Nordic Tech House flyttade de inte ens in i när kontraktet var signat. Anledningen? Blondinbellas säkerhet kunde inte garanteras. Tydligen känner sig Spotify och dess grundare säkra där så det var nog bara ytterligare ett sätt att få rubriker och slippa betala en svindyr hyra. Nu är inte bara ett gemensamt kontor historia utan även det gemensamt startade företaget Hermine Hold. Man behöver inte vara raketforskare för att inse att relationerna är minst sagt frostiga.

Oberörd..

Av just den konkursen är hon nog rätt oberörd eftersom den inte längre gäller henne själv.. Tur att Nordic Tech House består av annat än Hermine Hold så vi får hoppas att de inte står och faller med detta.

Istället för att på något sätt nämna eller kännas vid konkursen så har hon istället ett Cyber måndag erbjudande (jag är väl helt off men hade inte fattat att det är idag). Handla för 500 kronor i webb-shopen så får man utan kostnad en serie med tre produkter.. Det är rea det..

Carpaccion..

Den där carpaccion som vi köpte på Mercadona överraskade totalt. Den var så bra och så god som om man var på en riktigt bra restaurang! Den kommer vi definitivt att köpa fler gånger. Priset var dessutom riktigt bra, typ tre Euro och då ingick parmesan flakes.

Idag är vädret både grått och trist, har till och med kommit någon lätt regnskur. Vi hade tänkt ta med hundarna till Marina Puente Romano idag igen men hoppar det pga av vädret.

Imorgon ska vi träffa Pappa ett tag. Ska bland annat få Bingolotterna vi köpt av T’s systerdotter som han skrivit ut. Vi har lite strul med vår skrivare. Har inte spelat Bingolotto på evigheters evighet men kändes bra att stötta henne (Maja) och hennes fotbollslag. Det är väl inte helt lätt att bli av med alla de lotter de tilldelas att sälja, men nu har hon iallafall fyra mindre att sälja 😃❤️

Nu jobba vidare – vi kanske hörs sen!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.