Julkalender och reklamfilm..

Hola!

Lördag och ett underbart väder! Vilken november vi haft, bortsett då från några gråa dagar med regn har det varit den bästa november som jag kan komma ihåg. Igår när vi kom hem efter mitt jobb så hade ljuspyntat så fint här i vår urbanisation. Ljusslingor i ett par palmer, ljusdekorationer runt hela vaktkuren (låter som den är liten men den är rätt stor) och Feliz Navidad i ljusslingor (God Jul) och det var även dekorerat vid entrén – verkligen fint ❤️

Nueva Andalucía..

Vi har varit ute på ett antal ärenden, bland annat var vi uppe i Nueva Andalucia och köpte snus. Passade på att köpa lite geléhallon i Svenska butiken oxå. Sämsta dagen att åka dit är lördagar, det är så utplockat för de får sina leveranser på söndagar och måndagar. Bästa tiden är med andra ord måndag eftermiddag eller tisdagar för då har de hunnit plocka fram allt. Blir ett besök på tisdag för det är lite ”svenskt” som vi behöver..

Vi avslutade med att handla helgmaten på Mercadona. Vi bestämde oss för att vara hemma eftersom Magnus Carlson är med i Så mycket bättre ikväll. Hade väl iofs kunnat se reprisen i morgon men då tänkte vi åka iväg med hundarna på en långpromenad. På måndag ska jag btw ringa och boka tid för klippning, det har verkligen passerat sista dagen för att göra det..

Apropå Mercadona så trodde jag knappt att jag var i Spanien när jag kom dit idag. De har haft stängt i 3,5 vecka för att renovera och hur de hunnit med det de gjort på den tiden trodde jag inte var möjligt. Framförallt inte i Spanien 😃 Jag tyckte butiken var bra innan men nu är den såklart både bättre och finare.

Löfte..

Som jag skrev igår så firade Tomas Brolin sin 50-års dag igår med stor fest på Hotel Kristina. Jag lovar Fru F att vi inte kommer att låna makarna Brolins outfit när vi ska fira dig. Hoppas du inte misstycker 😃 Nog för att man klä sig ”glammigt” när man har/går på stora fester men det gör ju ingenting om det är lite stil på det.. Men vem säger att jag har rätt när jag tycker att det här är allt annat än snyggt?

Julkalender..

Imorgon börjar barnens stora grej inför julen.. Julkalendern. Tydligen har de gått tillbaka till en mer traditionell variant. Vissa år har det ju varit helt skruvade julkalendrar. Nej, jag tittar inte på julkalendern men man hör ju och läser om vad som sägs. Däremot var det ju heligt att se det när man var ”liten” och man blev ju så sjukt besviken när det var någon sådan där modern och/eller skruvad variant. Vem i min ålder och åren däromkring minns inte Teskedsgumman? Som jag älskade den ❤️

Jul i ladan..

Började bland annat följa Carola när jag tyckte att flödet kändes tråkigt. Jag tror inte att det var en så bra idé så jag får nog avfölja. Åtminstone till efter jul.. Hon lägger upp såå många inlägg om julkonserterna i ladan, hennes program Carolas advent och har inlägg där någon intervjuar människor som ska till eller har varit på konserten. Det är nästan (nu överdriver jag) så att hon tagit över flödet.. Men varför ska jag följa Carola egentligen? Hennes julkonsert fick btw tre plus av Aftonbladets recensent. Mycket jul och mycket Carola så inget Carola fan lär bli besviken var slutklämmen.

Palm Springs..

Jennie Hammar, Malin Eklund och ett gäng andra har varit några dagar i Palm Springs. Totalt var dom 35 personer, inklusive alla barn. Tyvärr hade dom allt annat än tur med vädret, men dom bodde tydligen på något väldigt barnvänligt hotell med varma bad ute etc så allt blev bra ändå.. Nu ska det julpyntas hemma i Los Angeles 🤶Coca-Cola jullastbilen..

Jag kommer ihåg när den kom, reklamfilmen med Coca-Cola lastbilen med ljusdekorationer, en magisk inramning och musiken Holidays are coming.. Vi på Coca-Cola älskade den så fort vi fick de den och det gjorde konsumenterna oxå. Jag kommer inte ihåg om det var första eller andra året som vi gjorde ett samarbete med Volvo och gjorde en kopia på lastbilen från filmen. Sedan körde vi ett väldigt välbesökt event i Kungsträdgården. Som tur var hade vi lite snö och jag minns att jag frös lite om fötterna men det var det värt för det var verkligen ett av Coca-Cola’s bästa event. Det blev ramaskri när filmen byttes ut så man fick ta tillbaka den men jag antar att åren gått och att filmen inte längre rullar..

Nu ska jag hänga tvätt och sedan jobba, vi kanske hörs senare!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.