Besvikelse och Dao..

Hola!

Vi hade ingen Black Friday i butiken så det var rätt så lugnt, vågar knappt tänka på köerna till och från La Canada (det stora köpcentret). Även om jag älskar Marbella och tycker om i princip allt så tycker jag inte om La Canada. Finns förvisso ett väldigt stort utbud av bra butiker men miljön är så modernt stel och tråkig.. Vi åker dit så sällan vi kan..

Besviken..

Kom hem typ tjugo över åtta så jag kunde se det mesta av IDOL. Den enda i juryn som vågade ”Speak out” var Nikki och till viss del Alexander Kronlund.

Dao förtjänade definitivt en plats i finalen. Plötsligt blev det en tråkig final på något sätt. Det är ju helgdag här nästa fredag så då är butiken stängd och jag ledig. Kommer med andra ord att kunna se hela finalen.. Gör väl det ändå även om den just nu känns tråkig..

50-årskalas..

Thomas Brolin fyller 50 och har ikväll fest på Hotel Kristina. Vet faktiskt inte riktigt vilket hotell det är men dom har säkert trevligt..

Så tragiskt..

Polisen har kunnat konstatera och har informerat om att den sedan två veckor försvunna Wilma är död. De har hittat någon kroppsdel som gör att de kan utesluta att hon är vid liv. Hennes pojkvän sitter ju anhållen på den högre misstankegraden men verkar klara att fortsätta neka. Polisen har nu bara en vecka på sig annars måste de släppa honom. Det innebär ju inte att han inte kan gripas igen.. De verkar ju väldigt säkra på att det är han som är den skyldige.

Den andra unga tjejen som är försvunnen, Emelie, har de fortfarande inget spår efter. Hoppas verkligen inte att hennes försvinnande får ett lika olyckligt slut.

Drömkåken..

Från Sofia Wistams Instagram

Det här är Sofia Wistams (med familj) hus på Lidingö. Otroligt fint tycker jag, ett riktigt drömhus. Älskar gamla trähus med lite fina detaljer och är inte alls personen som föredrar de moderna villorna med extrema glaspartier.. Glas och ljusinsläppet tycker jag iofs om men föredrar ändå den här typen av hus med massor av karaktär..

Jobba vidare..

I helgen ska jag jobba en hel del.. Ska ta itu med sådant som delvis ligger utanför mitt kompetensområde (mina kunskaper är gamla).. Det gäller Google och Google AdWords mm mm. Kommer nog ta en del tid innan jag betat mig igenom det och kan ha ett bra och genomtänkt förslag till Charlotte.

Kan inte..

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att Ebba von Sydows outfit är snygg eller riktigt ful.. Det lutar nog åt det senare. Själv skulle jag definitivt inte passa i den..

Nöjd..

Då var premiären avklarad för Carolas julkonserter i Steninge lada. Nöjd är en underdrift enligt hennes Instagram..

Imorgon..

Från 56kgs Instagram

Kan inte bestämma mig om vi ska gå ut och äta i morgon (och kolla in julbelysningen) eller om vi ska köpa hem precis hur mycket goda charkuterier som helst.. Får fundera på det.. Är ju sjukt sugen på en riktigt god carpaccio så det kanske blir en sväng till någon riktigt bra italienare ❤️

Nu är det bedtime och lyssna färdigt på den sista snutten av boken.. Får hitta en ny i morgon..

Godnatt från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.