Vårdmottagning och pasta..

Hola!

Bara tvungen att skriva ett kort inlägg eftersom jag totalt var ute och cyklade när det gällde gissningen om vem som stod mellan Camilla Läckberg och Christina Saliba.. Inte ens i närheten av ha rätt kan man väl konstatera….

En vårdmottagning med fokus på kvinnor.. Med i projektet är läkaren Sara Löfgren så det var alltså hon som stod i mitten och inte någon Prinsessan Sofia. Gissa kan man ju alltid göra och ibland har man rätt..

Clean Eating..

Jag har aldrig testat någon av Katrin Zytomierskas bolag Clean Eating produkter. De har något knäckebröd som jag tycker verkar gott och den här müslin kanske kan vara perfekt till frukostarna i jul. Ett gäng av hennes produkter säljs i Svenska butiken, får kolla nästa gång jag är där..

Tidigt..

Nu har den första klädda granen dykt upp i mitt Instagram flöde. Är det inte lite tidigt? Vissa har ju som tradition och helig regel att klä granen kvällen före julafton men det tycker jag är alldeles för sent. Det här är en plastgran så den kommer iallafall inte att bara. Minns när vi firade jul med mamma och pappa ❤️ på Åkerblads i Tällberg. Vi hade släpat med oss julgranskulor etc för vi skulle absolut ha en julgran på rummet. Höll aldrig på att få tag på någon.. Misstänker att de typ går ut i skogen och hämtar en men det var ju inte vi rustade för. Vi hittade till slut en på ett torg där Lions sålde granar – ingen person på plats utan man skulle stoppa typ en hundralapp i en insamlingsbössa. Minns inte var vi hittade den, det var inte i Tällberg utan vi fick köra runt ett tag. När vi frågade var man kunde köpa granar var det absolut ingen som visste och man riktigt såg hur de tänkte; korkade stockholmare..

Ahloa Golf..

Golfbanan Ahloa här i Marbella är en av kandidaterna till Solheim Cup så nu ombeds att så många som möjligt kommer dit på någon tävling som sker snart.. Det ska tydligen öka möjligheterna att få arrangera det..

Ladda med pasta..

Ladda med lite kolhydrater så att ni orkar med december 😃

Älskar’t

Det här är den så fina byn La Heredia som är en del av Benahavis. Fullt med townhouses i olika färger och så pittoreskt 🧡

Ibland när jag lyssnat på en bok som varit bra kollar jag direkt om samma författare skrivit någon annan bok. Ofta har de ju det och så också den här gången. Det här är lättlyssnat och långt ifrån finkultur men passar perfekt just nu..

Vi hörs imorgon!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.