Thanksgiving och säker stil..

Hola!

Dagens artikel skriven ✅ Den handlar om hur gamla könsroller förstärks inför julen. Dubbelt så många kvinnor som män känner stress över julen och hela 12% har en stress redan i början av december över hur de ska klara ekonomin i januari. Lyckosam får jag väl då känna mig både över att vi lever väldigt jämställt och inte känner någon stress inför julen.

Det är ju några veckor kvar men det kanske är läge att lämna en beställning till Svenska butiken nästa vecka eller så. Eftersom vi bara är två under julen har vi inte något överdådigt julbord men klassikerna har vi såklart. T är jätteduktig på att lägga in sill och lagar världens godaste köttbullar och Janssons frestelse.

Nästa vecka Málaga..

Nästa vecka blir det en tur till Malaga. Vi har ett ärende på konsulatet och sedan tänkte vi ha en trevlig dag där. Det ser jag fram emot. Vi gör det enkelt för oss och tar bussen den här gången oxå. Vi kommer nog inte att kunna stanna kvar och se julbelysningen i mörker men det får vi klara oss utan.

Det där gick ju inte obemärkt förbi..

Att Zlatan gått in som stor aktieägare i Hammarby med siktet inställt på att hjälpa dem att bli bäst i Skandinavien kunde man ju på förhand räkna ut skulle skapa reaktioner. Det var ju rätt nyligen som Zlatan statyn i Malmö avtäcktes.. Den bör dom nog hålla ett öga på.. Någon gammal malmöit var inte speciellt upprörd eftersom han tyckte att MFF var så mycket mer än Zlatan och funnits långt innan Zlatan. Hursomhelst så sprayades det Judas på Zlatans port, dock i Stockholm. Han har en lite väl världsfrånvänd bild om sin egen storhet enligt min uppfattning. Det är en likhet han delar med Blondinbella, förutom då att de under flera år var Sveriges mest googlade personer.

Solen skiner..

Det är ”bara” 17-19 grader nu på dagarna men tack vare att solen skiner så är det så varmt och härligt. Tog en paus och satte mig ute på terrassen och fick lite sol och vitaminer i ansiktet. Tyvärr är ju sommarens fina bruna färg helt borta, det hade den inte behövt vara men jag har inte prioriterat att underhålla den. Nu har jag ju inte heller tiden eftersom jag jobbar. Det är så skönt att vara igång med att jobba kontinuerligt igen och inte bara ha volontärjobbet. Btw så är alla volontärer inbjudna till en informationsträff i morgon kl 17.00 men jag kan ju inte gå eftersom jag jobbar då. Den är i cafeterian på Costa del Sol sjukhuset och där känns det som om jag spenderat tillräckligt med tid.

Det svänger och det svänger..

Kommer hon att klara middagen eller tvingas gå och lägga sig på någon soffa då och då? Det är tvära kast i det berömda excelarket hon skrutit om hur hon manipulerar genom olika typer av inlägg för att hon vill uppnå något visst.. Vi har inte sett slutet på det här och hon vet att något väntar runt hörnet så det är nog ingen som är avundsjuk på henne just nu.. Utöver hennes trogna följarskara möjligen..

Säker stil..

Från Åsa Ingrossos Instagram

Det här är paret Ingrossos första restaurang på Mallorca; La Perla by Ingrosso.. Det råder ingen tvekan om att hon (Åsa) är duktig på att inreda, främst restauranger. Dom får ju otroligt mycket bra kritik så om man nu skulle hamna på Mallorca så ska ett besök där definitivt planeras in..

Apropå Säker stil så finns det ju en podd med samma namn, drivs av Ebba von Sydow och Emilia de Poret. Igår hade Ebba fyra (4!) samarbetsinlägg på Instagram.. Nog för att det är Black Friday/Week men att som Blondinbella påstå att Influencer marketing är dött är bara ett enda sätt att försöka rädda sitt eget ansikte. Det framstår ju dessutom som rätt korkat att när det så tydligt framgår att det bara är hon som inte har samarbeten och att jämföra det med Lehmann kraschen i USA är snäppet dummare..

Hursomhelst så visar (ej statistiskt säkerställda) att de varumärken folk gillar minst är tex Ideal of Sweden och Daniel Wellington, dvs sådana som gränslöst kört samarbeten med Influencers.. Lagom är bäst är många gånger rätt..

I det gråmulna vädret..

Så är det nog lätt att känna sig såhär och så kickar julstressen in snart oxå – glöm inte att boka in egentid ❤️

Från Sanna Lundells Instagram

Nu ta hand om tvätt och lite mera jobb!

Vi kanske hörs senare!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.