Pizza och börsintroduktion..

Hola!

Nu jag rensat inboxen.. 838 mejl och det var kanske 25 som var relevanta. Hur mycket skräp som helst som bara öser in.. Fakturan från Loopia för bloggen har kommit, den har ju försvunnit någon gång bland alla mejl så nu ska jag ändra mejladress till min rätta så att jag kan ”slarva” med popfabriken-mejlen.

Glöggpremiär..

På söndag är det första advent och det är väl då som det är glöggpremiär? Eller är ni sådana som börjar dricka glögg långt tidigare? Inte för att jag har någon direkt synpunkt men vid första advent är nog det som gäller för mig.. Men är inget överdrivet fan av glögg som jag bäst tycker passar med vinter och snö på något sätt..

Är jag tant nu?

Blev plötsligt godissugen, något som inte händer så ofta. Det jag vill ha är geléhallon och punschpraliner, måste väl ändå betecknas som lite av ”mormors-godis”.. Vet ni hur gott det är med alldeles färska geléhallon? Jättestor skillnad mot dem som hunnit ”torka” lite där i lösviktshyllan. Geléhallon var en riktig favorit även under mina år på Cloetta och deras är riktigt riktigt goda..

Vi har alla våra styrkor..

Det är ju så att vi alla har våra styrkor och svagheter.. Silverödlan tex är minst sagt ett proffs när det gäller att baka pepparkakshus, vågar inte ens tänka på hur lång tid det tog..

Från Silverodlans Instagram

Sedan har vi dom som inte briljerar i köket och ”kanske” ska överväga om en matlagningskurs är ett alternativ.. och om bilder på mat kanske ska undvikas på bloggen.. Ingen vidare onsdagsmiddag för barn.. (Tant Sträng)

Blondinbellas och barnens middag ikväll.. Ser sådär gott och näringsrikt ut..

På fredag är det dags..

På fredag är det börsintroduktion för K-fast Holding att börsintroduceras. Det är ett väldigt framgångsrikt fastighetsbolag där Erik Selin äger 50%. När ett bolag introduceras så ska det ringas i ”börsklockan” och det kommer det såklart att göras på fredag. Som ”medföljare” till Erik Selin kommer Blondinbella.. Deras första officiella framträdande minsann..

Hemskt..

Det här med skönhetstävlingar för små barn tycker jag är så hemskt. Massor med smink, löshår och pushade av (oftast) sin mamma att göra charmiga framträdanden inför en jury. Det här har ju funnits i evigheter i USA och finns oxå i Ryssland. Tacksam att Sverige är ett land där det aldrig skulle accepteras och att vi även tagit bort Fröken Sverige. Utseende-hetsen är iofs fortfarande ett stort problem som å ena sidan ökar med alla dessa perfekta Instagram bilder men där en motpol kommit med Influencers mm som inte alls är ”perfekta” enligt korkade ideal. För vad är egentligen perfekt? Inte är det en snygg yta iallafall..

Två tvättmaskiner körda, fixat och plockat lite, T lagat en jättegod asiatisk kycklinggryta och nu återstår bara att förbereda morgondagen..

Godnatt från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.