Gaseller och en separation..

Hola!

Hoppas att ni haft en trevlig söndag med Fars Dag firande tillsammans med familjen ❤️ Träffade ju Pappa i torsdags så vi har inte haft något firande idag.
Vi har haft en blandad dag med lite vila och så några timmars jobb inklusive telefonmötet med Charlotte. Nu ikväll ska jag göra veckans To Do lista som kommer att innehålla en hel del jobb 😃

Charlotte (nummer tre i översta raden), grundaren av Endbright kommer att hålla ett föredrag på Gasell galan i Göteborg i morgon. Jättekul!

En hel del jobb för konsultuppdraget i veckan plus lite ”eget jobb”. Vi har btw fått tillbaka bilen igen så imorgon blir det lite ärenden mm oxå. Kommer inte att vara sysslolös i veckan, det är ett som är säkert.

Lite oväntat..

Ofta brukar det ju ryktas både hit och dit men om det här har jag inte fångat upp något.. Ingen osämja ligger bakom, de är fortfarande bästa vänner men känner att det bästa är att leva var för sig..

November..

Tisdag och onsdag ska vi ha 21 grader men övriga dagar (10-dagars prognosen) visar på runt 18 grader.. Rena kylan tycker vi ju nu som är så bortskämda med en otroligt lång säsong med fint väder. Men skiner solen så är 18 grader trots allt rätt så ok. Det var ju inte fullt på stranden direkt i helgen trots att det var runt 22 grader men en del tappra hjältar var det..

Jag är ett ”armbands-freak” – älskar olika typer av armband och det här tycker jag är supersnyggt. ❤️

En miljö jag älskar..

Trocadero är en ”kedja” som har ett par olika ställen i olika storlek och stil. Trocadero Arena ligger i närheten av där vi bodde allra först när vi kom hit 2013, Los Monteros. Inredningen är så långt ifrån minimalistisk man kan komma men lika långt från rörig för dom har lyckats sy ihop det till en alldeles underbar miljö både inne och ute. Var jättelänge sedan vi var där sist, då när vi bodde i Los Monteros kunde man ta skorna i handen och gå dit och hem i sanden. Maten är otroligt god, men prisnivån lite hög. Då har Trocadero Playa och Trocadero Petit en lägre prisbild, lite enklare mat men även där supergott!

Inte besökt än..

Breath har på kort tid blivit en av de mer populära restaurangerna i Marbella men vi har inte tagit oss dit än.. Den ligger mer åt Puerto Banus/Nueva Andalucia hållet. Jag hörde någon siffra om hur mycket ägarna investerat som verkade osannolik, de har ett enormt miljötänk som genomsyrar precis hela restaurangen. Vid tillfälle får det nog bli ett besök, kanske en brunch eller så..

Last update for this week..

Lansering av Löwengrip Beauty på Oslos typ NK, trodde de funnits där länge eftersom de ofta pratar om att de är ett av Skandinaviens största skönhetsmärken, men tydligen inte. I tider som dessa är det nog inte heller så kul och/eller lätt att hålla skenet uppe. Marknads/försäljningschefen som alltid brukar finnas vid hennes sida verkade inte vara med så hon kanske tillhör dem som råkat ut för uppsägning.. Blondinbella satsar ju nu på att köpa ut sin partner Pingis, vi får väl se hur det går.. Erik kanske kan bli delägare.. Annars har hon varit på middag i regi Handelsbanken (som sällskap till Erik)..

Sant, men alla har kanske inte ”ljugit” så mycket..

Nu ska jag skriva klart det sista på det första som jag tänkte vara klar med under morgondagen.

Gillar som sagt att ha lite försprång..

Godnatt från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.