Fars Dag och Prosecco..

Hola!

Grattis Pappa på Fars Dag ❤️ Börjar med det eftersom Pappa konsekvent avstår Facebook (har gått ur) och Instagram, men jag kommer självklart höra av mig på fler sätt än här..

The other way around..

Emilio Ingrosso har gjort tvärtom och ger sin dotter en gåva i form av Proseccon Amore Mio till dottern Bianca ❤️

Meditation..

Meditation vid vatten tror jag definitivt är något som skulle passa mig, men kanske inte på en stol vid en pool på Marbella Club. Tror att rätt klädd och nere vid/på stranden skulle vara den absolut optimala platsen för mig.. Kanske skulle testa..

Apropå Marbella..

Katrin Z är ju i Marbella nu i helgen, främst för att spela padel. Men hon passade såklart oxå på att besöka Svenska butiken för att kolla in sitt sortiment Clean Eating som säljs där. Den mörka kvinnan är en av de två ägarna av butiken.

Hur god lunch? Avokado och lax tartar med diverse tillbehör. Det är faktiskt att väldigt många av beach restaurangerna har riktigt fräsch, god och bra mat. Klart att det som överallt annars finns någon turistfälla men de allra flesta är väldigt bra och trevliga.

Utflykt till Malibu 🇺🇸

Jennie Hammar vars blogg jag nu följer har sin bror med familj på besök.. I den senaste uppdateringen berättar hon om utflykten och alla de krabbor de hittade, hur gott! Jag åt ju en pastarätt med just krabba i fredags.. Ni vet väl att ni aldrig ska ha parmesan på pastarätter med skaldjur.. Det tycker typ 99,9 % av alla italienare är att förstöra rätten och jag håller med till 100%.

Dags igen..

Nu är det dags för val i Spanien igen. För fjärde gången på lika många år.. Hoppas på en valsegrare som lyckas bildas regering den här gången. Samtidigt fortsätter ju oroligheterna i Katalonien där det var rätt rörigt i Barcelona bland annat igår.

Men vad är det som händer i Sverige? Våldet accelererar och formerna av våld blir bara värre och värre. Långt borta är ”oskyldiga” slagsmål med knytnävar, nu är det fullständigt oprovocerat våld med både knytnävar och tillhyggen. Ännu värre dåd med knivar, skjutningar och sprängningar. Det är ju en totalt skrämmande utveckling som bara tycks bli värre..Läste om ett par som flyttat hit till Costa del Sol; Hemma vågar vi inte vara ute efter 20.00 – här går vi ut efter 20.00. Jag håller med, det är en helt annan trygghet här.

I det stora hela har vi haft ett riktigt fint väder i helgen, kom lite regn i torsdags men i övrigt fint. Vi satt ju t.o.m. ute i fredagskväll (även om frusna jag satt vid en värmare).. Ställningarna för julgrans-dekorationerna etc börjar komma upp och förberedas. Den 29/11 ska de tändas så då ska vi planera en middag i stan 🎄

Älskar doften av hyacinter så i år ska här bli en härligt julig jul ❤️

Nu ska jag jobba på och förbereda mig inför telefonmötet kl 17.00.

Vi hörs senare!

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.